Antena 3 Sport Fotbal intern Aron Huzu renunţă la şefia CCA, după ce CEx al FRF a făcut pe plac conducătorilor din Liga I

Aron Huzu renunţă la şefia CCA, după ce CEx al FRF a făcut pe plac conducătorilor din Liga I

19 Aug 2009   •   20:23
Aron Huzu renunţă la şefia CCA, după ce CEx al FRF a făcut pe plac conducătorilor din Liga I


Chiar dacă Mircea Sandu s-a bătut cu pumnii în piept că l-a convins pe Aron Huzu să nu renunţe la conducerea arbitrajului românesc, la scurt timp după ce Comitetul Executiv al FRF a decis să aprobe solicitările cluburilor care vor arbitrii străini la partidele lor, şeful CCA şi-a anunţat demisia.

?În aceste trei etape am cîştigat nişte arbitrii. Eu nu pot să îmi încalc principiile. M-am uitat în oglindă, iar cel care mă privea înapoi parcă îmi zicea să îmi iau hăinuţele şi să plec. Nu ştiu pe cine am deranjat?, a declarat Aron Huzu la GSpTV.

Fostul arbitru internaţional s-a arătat deranjat de hotărârea Comitetului Executiv al FRF de a permite ca partidele din Liga I să fie conduse de arbitri din străinătate şi crede că Vasile Avram îl va succeda. ?Sper că mă va înlocui o persoană care să dorească aceleaşi lucruri ca şi mine. Este posibil ca Vasile Avram să fie următorul conducător al CCA?, a mai spus Huzu.

Dan Lăzărescu, vicepreşedintele CCA, a declarat la GSpTV că îl va urma pe preşedintele Aron Huzu şi îşi va da şi el demisia. ?Nu rămân, am declarat deja că voi demisiona dacă o va face şi Aron Huzu. Voi pleca de la CCA. Asta e situaţia. Am spus că îmi voi da demisia indiferent de decizia lui Aron Huzu, dacă vor fi aduşi arbitrii străini. Vom pleca împreună. Nu avem ce face. Asta păţesc cei care nu sunt dispuşi să facă ce vor alţii?, a spus Dan Lăzărescu.

Comitetul Executiv al FRF a decis cu 8 voturi pro, 2 contra şi o abţinere să aprobe solicitările cluburilor care doresc arbitrii străini la partidele lor, cu condiţia ca ambele părţi să fie de acord cu acest lucru.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
CCA
Parteneri
x close