Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra a învins cu 4-1 pe FC Vaslui şi a încheiat campionatul pe locul 2

Astra a învins cu 4-1 pe FC Vaslui şi a încheiat campionatul pe locul 2

Astra a învins cu 4-1 pe FC Vaslui şi a încheiat campionatul pe locul 2
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Mai 2014   •   21:43

Astra Giurgiu a încheiat campionatul cu o victorie convingătoare, 4-1 cu FC Vaslui, în deplasare, rezultat în urma căruia echipa antrenată de Daniel Isăilă obţine cea mai bună clasare din istoria ei în Liga I, locul 2.

Oaspeţii au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Cristescu, pentru ca, imediat după începutul reprizei a doua, Seto să dubleze avanatjaul giurgiuvenilor.

Ultimele două goluri ale noii vicecampioane a României au fost marcate de Alibec, acesta reuşind o dublă în decurs de numai zece minute.

Reuşita de onoare a moldovenilor a aparţinut tot unui jucător de la Astra, Andrei Mureşan trimiţând mingea în propria poartă cu 12 minute înainte de finalul întâlnirii.

„Prea multe nu sunt de spus după acest meci. Ne-am propus să câştigăm şi să nu avem accidentaţi. Este cea mai mare performanţă a clubului şi suntem mulţumiţi cu ce am realizat”, a declarat Isăilă la sfârşitul primului meci din etapa a 34-a.

Vedeta giurgiuvenilor, Constantin Budescu, nu a evoluat la Vaslui, Isăilă preferând să-l menajeze pentru meciul cu Steaua din finala Cupei României, care se va disputa vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

„Avem experinţa meciurilor din iarnă cu Steaua, sperăm să remediem greşelile de atunci şi să-i surprindem”, a mai spus tehnicianul Astrei.

×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu FC Vaslui Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close