Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra l-a demis pe Napoli pentru plecările prea dese în Italia

Astra l-a demis pe Napoli pentru plecările prea dese în Italia

Astra l-a demis pe Napoli pentru plecările prea dese în Italia
Sursa foto: nicolo napoli
19 Apr 2010   •   22:13

Conducerea Astrei Ploieşti l-a demis pe antrenorul italian Nicolo Napoli. Decizia a fost comunicată luni de directorul executiv al clubului, Costel Lazăr, care a mai spus că antrenorul nu a fost încă pus la curent cu situaţia în care se află. Napoli se află chiar în acest moment în Italia, blocat din cauza faptului că multe aeroporturi sunt închise. Demiterea lui Napoli s-a făcut, în mod oficial, din motive disciplinare.
"În cursul acestei zile a avut loc o şedinţă a Adunarii Generale a acţionarilor, în care s-a decis renunţarea la serviciile lui Nicolo Napoli. Este vorba de o problema disciplinară. După meciul cu Craiova, de la Severin, Napoli a plecat în Italia fără acceptul patronului, iar după jocul cu Internaţional s-a întamplat la fel. A motivat că miercuri are înfaţişare în procesul la TAS contra Craiovei, dar sunt lucruri anormale care nu au nimic în comun cu o echipă de prima liga. Nu era normal ca echipa să rămană fără atrenor în perioada pe care o traversează. Şi secunzii Bussolin şi Ferraris au plecat în Italia, anunţând astăzi că nu au curse de întoarcere", a declarat luni oficialul ploieştean, potrivit Mediafax.
Conducerea clubului a desemnat deja un tehnician interimar, chiar pe directorul executiv Costel Lazăr.
"În calitate de angajat al clubului, am fost desemnat sa mă ocup de pregătirea echipei pentru partida de la Piatra Neamţ", a confirmat acesta.
Antrenorul care a mai fost dat afară cu cântec şi de la Universitatea Craiova a declarat că nu ştie nimic despre această problemă.
"Nu ştiu nimic despre demiterea mea. Sunt în Italia blocat din cauză că aeroporturile au fost închise. Nu am vorbit cu domnul Nicolae, în rest nu comentez. Cum voi putea părăsi Italia voi veni la Ploieşti, sper să fie cât mai repede. Eu vorbesc doar cu domnul Nicolae, dânsul decide, aşa este în fotbal, patronii decid. Asta este viaţa antrenorilor. Dacă se va decide că vom fi daţi afară, eu şi ajutoarele mele, nu este problemă", a explicat Napoli.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolo Napoli Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close