Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Ploieşti câştigă cu 1-0 la Chiajna, în ultimul meci al etapei a 14-a

Astra Ploieşti câştigă cu 1-0 la Chiajna, în ultimul meci al etapei a 14-a

Astra Ploieşti câştigă cu 1-0 la Chiajna, în ultimul meci al etapei a 14-a
de M.T.    |    21 Noi 2011   •   22:45

Într-un meci în care mingea a lovit bara de patru ori, japonezul Takayuki Seto a marcat golul prin care Astra Ploieşti a câştigat cu 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna, rezultat în urma căruia prahovenii urcă pe locul 7 în Liga I, depăşindu-le pe Pandurii Tg. Jiu şi Steaua.

 
Începutul partidei a fost intens, fiecare dintre cele două echipe lovind bara câte o dată, prin Adrian Popa, în secunda 38, respectiv Lucian Goian, în minutul 4. Între cele două momente, oaspeţii au avut o altă şansă bună de a deschide scorul, dar argentinianul Miranda a fost blocat de Gospodinov.
 
Deşi s-a aflat la conducerea jocului în majoritatea timpului, Astra nu a mai reuşit să se apropie periculos de poarta echipei lui Laurenţiu Diniţă decât o singură dată până la pauză, prin Miranda, care a trimis şi el mingea în bară, în minutul 11. De cealaltă parte, Silviu Lung jr. a avut emoţii doar la finalul primei jumătăţi de oră, când Bălţoi a scăpat singur, dar atacantul Concordiei şi-a prelungit prea mult balonul, iar goalkeeperul oaspeţilor a reuşit să reţină.
 
Partea a doua a debutat cu o nouă oportunitate irosită de elevii lui Selymes, prin Fatai, care a finalizat lamentabil din interiorul careului, şi a continuat cu a patra bară a întâlnirii, care i-a aparţinut lui Băjenaru, fostul bistriţean încercând să-l surprindă cu o execuţie de la distanţă pe Gospodinov. Mingea a sărit până la Fatai, iar acesta a fost blocat senzaţional de portarul gazdelor. Din cornerul rezultat, Seto a marcat singurul gol al partidei, cu o lovitură de cap din interiorul careului.
 
Ultima ocazie de gol a meciului le-a aparţinut jucătorilor din Chiajna, care au avut şansa de a obţine un punct în minutul 65, când nou-intratul Salem a trimis cu capul pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală.
 
Concordia: Gospodinov - Dima, Mamele, A. Stoica, P. Marin (Cl. Dumitrescu 78) - Ad. Popa, Sorin Pană (Bâra 61), Stere, Vlad Munteanu (Salem 64) - Bălţoi, Iliescu
 
Astra: Lung - Mihalache, Goian, Găman, Morais - Strătilă (Tigoianu 69), Seto, Ologu, Băjenaru - Fatai (Ţigănaşu 82), Miranda.
 

×
Subiecte în articol: Concordia Chiajna Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close