Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Atac la lider! Turcu şi Iancu: Unirea Urziceni a fost ajutată să ajungă în top

Atac la lider! Turcu şi Iancu: Unirea Urziceni a fost ajutată să ajungă în top

Atac la lider! Turcu şi Iancu: Unirea Urziceni a fost ajutată să ajungă în top
21 Noi 2008   •   11:22

Înaintea meciului direct de la Urziceni, patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a pornit un scandal menit să îi destabilizeze pe ialomiţeni şi a declarat că Unirea a fost ajutată să ajungă în poziţia de lider al Ligii I. Declaraţiile sale au fost întărite şi de cele ale acţionarului dinamovist Vasile Turcu, supărat probabil de victoria reuşită de elevii lui Dan Petrescu în ?Ştefan cel Mare?, care a coincis cu detronarea liderului Dinamo. Turcu şi Iancu spun că au şi informaţii în acest sens, însă refuză să vorbească de teama amenzilor.
?Unirea Urziceni este o echipă extraordinară, o echipă pe automat, este greu să îi faci faţă, totuşi, din punct de vedere moral nu este Fecioara Maria. Sunt multe meciuri care ridică semne de întrebare, sunt certitudini. Mai ales când arbitrează un domn Brichetă, care ştim al cui fin este. Într-adevăr, cineva, în spate, acolo, iubeşte Urziceniul. Ştim şi de ce, dar nu putem să spunem, că ne-au băgat pumnul în gură cu acele amenzi?, a declarat Marian Iancu. Acesta a adăugat totuşi că va risca alte 3 miliarde şi va vorbi dacă va avea motive de nemulţumire după meciul de duminică, cu Unirea Urziceni.
De partea cealaltă, Vasile Turcu a mai declarat că o suspectează pe Unirea Urziceni de non-combat la meciul cu Steaua, din ultima etapă a turului şi a apreciat că elevii lui Dan Petrescu şi-au dat viaţa în victoria împotriva lui Dinamo, din etapa trecută, pentru a-i ajuta pe roş-albaştri, scrie NewsIn. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a considerat insinuarea lui Vasile Turcu drept ?o glumă frumoasă? şi a precizat că ?nu se simte deloc vizat de declaraţiile celor doi?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close