Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Atmosferă explozivă la Dinamo - "U" Craiova după un penalty clar refuzat oltenilor

Atmosferă explozivă la Dinamo - "U" Craiova după un penalty clar refuzat oltenilor

Atmosferă explozivă la Dinamo - "U" Craiova după un penalty clar refuzat oltenilor
Sursa foto: florin costea
21 Feb 2010   •   20:00

Returul a început într-o manieră cât se poate de "fierbinte" pentru Dinamo şi Universitatea Craiova. Derby-ul din Ştefan cel Mare a întins nervii la maxim, iar deciziile arbitrului Augustul Constantin au aprins spiritele pe teren. Centralul i-a refuzat Universităţii o lovitură de la 11 metri în minutul 12, la scorul de 1-0 pentru Dinamo, iar jucătorii şi oficialii oltenilor au protestat vehement.
Dinamo a deschis repede scorul în "Groapă", în minutul 8, dar nu acest a fost momentul care i-a făcut pe olteni să "explodeze". Doar patru minute mai târziu, Florin Costea a scăpat singur cu portarul Dolha, dar Moţi la prins din urmă şi l-a trântit la pământ. Decizia normală a lui Constantin - penalty şi cartonaş roşu. Cu toate acestea, arbitrul a lăsat jocul să continue, iar jucătorii şi "banca" Universităţii au luat foc.
Oficialul Craiovei, Silvian Cristescu, a fost cel care a protestat cel mai puternic, fiind cu greu potolit de cei din jur. Nici jucătorii Craiovei nu s-au lăsat mai prejos şi au intrat într-un meleu cu adversarii de la Dinamo. Doar puţin a lipsit să nu se producă o bătaie generală, dar partida s-a reluat la scurt timp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Universitatea Craiova
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close