Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Au început bătăile! 150 de ultraşi stelişti au atacat forţele jandarmeriei în drumul spre Ghencea (VIDEO)

Au început bătăile! 150 de ultraşi stelişti au atacat forţele jandarmeriei în drumul spre Ghencea (VIDEO)

Au început bătăile! 150 de ultraşi stelişti au atacat forţele jandarmeriei în drumul spre Ghencea (VIDEO)
Sursa foto: ultrasi steaua
08 Mai 2009   •   21:04

Rareori scapă vreun derby Steaua - Dinamo fără bătăi între suporterii celor două echipe, câteodată întrând în joc şi forţele de ordine, care vor să despartă cele două grupuri. Jandarmii au avut de lucru şi în acest an înaintea derby-ului Steaua - Dinamo de pe stadionul Ghencea, ultraşii "roş-albaştri" atacând forţele de ordine pentru a se răzbuna, se pare, după ce au ratat întâlnirea cu suporterii echipei adverse. Cei 150 de fani ai Stelei au fost dispersaţi cu gaze lacrimogene de către jandarmi.
"Un grup de aproximativ 150 de suporteri ai echipei Steaua a atacat forţele de ordine, la intersecţia străzii Titel Petrescu cu Str. 1 Mai. Aceştia au aruncat cu pietre, fumigene şi petarde în forţele de ordine, care au fost nevoite să intervină pentru a-i dispersa pe suporterii. În acţiunea de dispersare a fanilor s-au folosit sprayuri cu substanţe iritant-lacrimogene", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, pentru Mediafax.
Militaru a confirmat pentru sursa citată că jandarmii au fost atacaţi de suporterii Stelei în zona amintită deoarece nu s-au putut întâlni, aşa cum doreau, cu fanii lui Dinamo, pentru a se lua la bătaie "ca băieţii" înaintea derby-ului.

Eternul derby bucureştean Steaua - Dinamo se joacă vineri de la ora 21 pe Stadionul Ghencea. Dinamo abordează partida de pe primul loc al clasamentului, în timp ce Steaua ocupă locul al patrulea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Dinamo derby ultrasi jandarmerie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close