Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Augustus Constantin, suspendat opt etape şi "retrogradat" la matineu pentru restul sezonului

Augustus Constantin, suspendat opt etape şi "retrogradat" la matineu pentru restul sezonului

Augustus Constantin, suspendat opt etape şi "retrogradat" la matineu pentru restul sezonului
22 Feb 2010   •   17:05

Conform unui comunicat al Biroului Executiv al CCA, dat publicităţii luni, Augustus Constantin şi Liviu Ciubotariu nu vor mai arbitra în acest sezon al Ligii I, după gafele comise la partidele Dinamo - Craiova, respectiv Poli Iaşi - Rapid. După ce îşi ispăşesc suspendările, cei doi vor fi delegaţi doar la partide din Liga a II-a şi a III-a, informează site-ul oficial al CCA.

"Augustus Constantin nu a acordat în minutul 12 o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei Universitatea Craiova şi nu l-a eliminat pe jucătorul care a comis abaterea, acesta împiedicând deplasarea către poarta adversă a unui adversar într-o o situaţie clară de înscriere a unui gol. Urmare a acestui fapt arbitrul Augustus Constantin a fost reţinut de la delegări pe o perioadă de opt etape, după care va fi delegat la jocuri din Liga 2 şi 3 până la sfârşitul campionatului", se arată în comunicatul Biroului Executiv al CCA.

Asistent Liviu Ciubotariu a fost sancţionat tot cu opt etape de suspendare şi o retrogradare temporară pentru că nu a semnalizat un ofsaid în minutul 58 al partidei Poli Iaşi - Rapid, fază din care ieşenii au reuşit cel de-al doilea gol în meciul încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea lor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CCA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close