Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Austria - România, meciul ultimei şanse. Mutu nu joacă şi va lipsi cel puţin o lună!

Austria - România, meciul ultimei şanse. Mutu nu joacă şi va lipsi cel puţin o lună!

Austria - România, meciul ultimei şanse. Mutu nu joacă şi va lipsi cel puţin o lună!
Sursa foto: Hai România!
01 Apr 2009   •   11:30

Dacă meciul pierdut cu Serbia la Constanţa cu 3-2 ar putea fi comparat cu un examen de BAC picat, atunci meciul cu Austria ar fi precum redarea examenului în a doua sesiune. Nu îţi poate reda mândria pierdută, dar cel puţin te poate readuce pe linia de plutire. Răniţi în orgoliu, "tricolorii" forţează la Klagenfurt o victorie ce poate menţine o speranţă care deja a căpătat nuanţe matematice.
Miercuri în jurul orei 12:30, fanii echipei naţionale au mai primit o veste proastă. Mutu nu va juca în meciul cu Austria, deoarece nu mai suportă durerile de la genunchi şi va trebui să se opereze. Conform site-ului oficial FRF, "Briliantul" se va opera imediat ce se va întoarce la Florenţa.
Obictivul principal din această dublă, meciul cu Serbia, a fost deja ratat, iar calificare la Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010 pare compromisă. Antrenorul şi jucătorii au, însă, datoria să treacă peste şocul de sâmbătă şi să se concentreze pentru un meci care, aparent, a pierdut mult din importanţă.
Echipa naţională întâlneşte o formaţie odihnită, care nu a jucat în ultima etapă, dar şi slăbită de numeroase accidentări. Ultimul accidentat din lotul Austriei este Christian Fuchs, jucător în Bundesliga la VfL Bochum, mijlocaşul având probleme la ligamentele încrucişate şi urmând să lipsească o anumită perioadă de pe teren, potrivit Mediafax.
Formaţia probabilă trimisă în teren de Piţurcă:
Lobonţ - Contra, Tamaş, Goian, Raţ - Cociş, Rădoi, Cristi Tănase - Nicoliţă, Marica, Bucur
Situaţia din Grupa României, a 7-a, de calificare la CM 2010:
Serbia - 5 partide jucate - 12 puncte
Lituania - 5 - 9 pct
Franţa - 4 - 7 pct
Austria - 4 - 4 pct
România - 4 - 4 pct
Insulele Feroe - 4 - 1 pct
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă preliminarii CM 2010
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close