Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Avram pune punct scandalului. Meciul FC Timişoara - Dinamo va fi condus de arbitri străini

Avram pune punct scandalului. Meciul FC Timişoara - Dinamo va fi condus de arbitri străini

Avram pune punct scandalului. Meciul FC Timişoara - Dinamo va fi condus de arbitri străini
21 Noi 2009   •   16:41


Sub ameninţarea cluburilor FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti că nu se prezintă la derby-ul etapei a 14-a, Vasile Avram, preşedintele CCA, a declarat pentru Mediafax că în mod sigur partida va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din străinătate.

"După ce am fost refuzaţi de federaţiile din Germania şi Italia pentru că arbitrii erau angrenaţi în partidele din campionatul intern, am făcut solicitări către Bulgaria, Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia şi Republica Moldova. Sută la sută meciul va fi condus de o brigadă FIFA, dintr-o ţară vecină. Vom face publice numele arbitrilor luni, când vor ajunge pe aeroport", a spus Avram.

Vasile Avram declarase vineri că dacă forurile vecine nu vor putea trimite o brigadă de arbitri, meciul dintre FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti va fi condus de Sebastian Colţescu. Această variantă a fost contestată vehement de cele două cluburi implicate şi chiar de şeful Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vasile avram LPF
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close