Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Badea: Singura variantă viabilă acum pentru banca tehnică este Rednic

Badea: Singura variantă viabilă acum pentru banca tehnică este Rednic

Badea: Singura variantă viabilă acum pentru banca tehnică este Rednic
Sursa foto: mircea rednic
20 Iun 2009   •   12:44

Problemele la Dinamo se ţin lanţ. După ce Sabău a decis să renunţe la a mai veni la echipă pentru a o antrena, finanţatorii sunt divizaţi în ce drum să aleagă.
Cu toate că Sabău semnase deja cu ?câinii?, se pare că antrenor va rămâne tot Mircea Rednic.
După decizia lui Ovidiu Sabău, Nicolae Badea şi Borcea l-au sunat pe Rednic, aflat în Belgia. "Oricum avem contract cu tine, n-a încetat nici un moment acordul. Avem de luat o revanşă împreună, demonstrează că eşti Ťcîine adevăratť!", i-a transmis Borcea şi la telefon, şi prin SMS, conform gsp.ro.
Pentru ca apoi să susţină că va accepta să lucreze doar cu Rednic, ?ca manager general, să se ocupe de tot, de la prima echipă pînă la ultima grupă de la juniori. Cine e dinamovist adevărat ajută clubul în perioada asta de criză".
Iar preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat pentru Mediafax că, în momentul de faţă, singura variantă viabilă în ceea ce priveşte postul de antrenor al echipei Dinamo este Mircea Rednic

"Varianta cu Sabău antrenor la Dinamo a căzut. Negocierile s-au întrerupt. În momentul actual, singura variantă viabilă pentru postul de antrenor la Dinamo este cea care a fost şi până acum, cu Mircea Rednic", a spus Badea.

Antrenorul Mircea Rednic declarase, marţi, că aşteaptă un răspuns de la acţionarii dinamovişti, în ceea ce priveşte rezilierea contractului său, conducerea grupării "alb-roşii" neacceptând condiţiile solicitate de el pentru a continua.

Dinamo a încheiat Liga I pe poziţia a treia a clasamentului şi va juca în turul patru preliminar al Ligii Europa, după ce s-a aflat pe prima poziţie a clasamentului mai mult de jumătate din sezonul trecut.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close