Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Balint: Timişoara are şanse egale cu CFR şi Steaua la titlu

Balint: Timişoara are şanse egale cu CFR şi Steaua la titlu

Balint: Timişoara are şanse egale cu CFR şi Steaua la titlu
04 Ian 2009   •   17:53

Timişoara, Steaua şi CFR au şanse egale să câştige titlul, apreciază noul antrenor al formaţiei de pe Bega. Aflată la 6 puncte în spatele liderului Dinamo, Timişoara visează cu ochii deschişi la titlu. Argumentele echipei lui Gabi Balint sunt jocul bun din prima parte a campionatului şi cele 6 puncte luate de TAS, puncte care ar putea reintra, în retur, în contul bănăţenilor.
Tehnicianul timişorenilor nu se bazează însă decât pe ce are în acest moment. "Timişoara are la titlu aceleaşi şanse pe care le are şi CFR Cluj, pe care le are şi Steaua, pentru că sunt la egalitate cu Timişoara. Îşi doresc şi ele să câştige campionatul, de ce să nu-şi dorească şi Timişoara, chiar şi fără cele şase puncte. Şanse sunt", a spus Balint.
Gabi Balint şi-ar dori totuşi ca timişorenii să primească înapoi punctele de la TAS abia spre finalul campionatului, pentru ca echipa să nu se relaxeze prematur. "Punctele ar fi bine să vină mai spre finalul campionatului. E mai bine aşa. Jucătorii să fie montaţi meci de meci", a adăugat Balint.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint FC Timisoara
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close