Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bănăţenii mulţumiţi de rezultate: Iancu şi Sabău cred că Poli merită locul 2 în grupă

Bănăţenii mulţumiţi de rezultate: Iancu şi Sabău cred că Poli merită locul 2 în grupă

Bănăţenii mulţumiţi de rezultate: Iancu şi Sabău cred că Poli merită locul 2 în grupă
Sursa foto: marian iancu
18 Sep 2009   •   01:14

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, s-a declarat satisfăcut de rezultatul primului meci al echipei sale din Europa League. După 0-0, în meciul cu Ajax Amsterdam, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa, Iancu a ţinut să îl laude pe Sabău, dar a subliniat că formaţia sa este doar de locul doi în această grupă.
"Am încercat să le punem probleme, să nu ne facem de râs. Mi-e greu să spun că nu sunt mulţumit de rezultatul din meciul cu Ajax. În afară de Ajax, celelalte trei echipe se vor bate pentru calificare. Cred că merităm un loc 2", aprecia oficialul .

El aprecia că următorul meci, de la Vaslui, este cel mai important.

? Mi-a fost teamă la un moment dat de formula tânără pe care a folosit-o Sabău, dar sunt jucători tineri pe care noi i-am crescut şi care trebuie să demonstreze. Trebuie să construim, să îi ţinem sub presiunea obiectivelor.

Nu contează opinia mea despre acest meci, contează analiza pe care o va face Sabău. Din tribună mi s-a părut un meci foarte bun", a spus Marian Iancu la GSPTV.


Echipa FC Timişoara a debutat cu o remiză, scor 0-0 , joi, în deplasare, în faţa formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei A a Ligii Europa

Încântat s-a dovedit şi Ioan Ovidiu Sabău, care şi-a felicitat jucătorii. Acesta aprecia că formula defensivă adoptată a fost aproape de perfecţiune

"A fost un joc aşa cum mă aşteptam, greu. Trebuie să te închizi foarte bine în faţa unei echipe ca Ajax şi cred că, doar cu mici excepţii, ne-am blocat bine adversarii. Altfel valoarea lor individuală ar fi făcut diferenţa. Este un punct foarte important şi muncit. Vreau să-i felicit pe jucători pentru angajament, concentrare, mai ales în ultimele 15 minute. Dar au tras de ei şi au obţinut un rezultat foarte bun.
Mă bucur atât cât trebuie după acest joc, dar trebuie să analizaz realist şi corect jocul echipei, pentru că numai aşa vom putea creşte.
Nu mă nemulţumeşte rezultatul. Am trimis patru jucători de atac de la început, dar asta nu înseamnă că am vrut doar să atac. Poate cu mai mult curaj, am fi avut mai multe ocazii, dar sunt mulţumit", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close