Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bărcăuan, înapoi la Dinamo. Semn că îşi dă acordul şi Andone?

Bărcăuan, înapoi la Dinamo. Semn că îşi dă acordul şi Andone?

Bărcăuan, înapoi la Dinamo. Semn că îşi dă acordul şi Andone?
Sursa foto: cosmin barcauan
10 Ian 2010   •   17:49

Dinamo nu renunţă la politica achiziţionării foştilor jucători ai clubului, tot mai criticată de lumea fotbalului în ultima vreme. Ultima "ispravă" a acţionarilor dinamovişti este aducerea lui Cosmin Bărcăuan, fundaşul de 31 de ani care a plecat în 2004 la Şahtior şi care a evoluat, ultima oară, în Grecia, la OFI Creta. Venirea lui Bărcăuan poate fi un semn că antrenorul Ioan Andone va semna cu Dinamo, fundaşul fiind un jucător esenţia pentru "câini" pe vremea când "Fălcăsul" antrena în Ştefan cel Mare.
Jucătorul nu a negat că ar veni la Dinamo şi a recunoscut că gruparea "alb-roşie" va fi mereu o prioritate, motiv pentru care nu va refuza oferta lui Cristi Borcea.
"Încă nu am parafat toate actele, aştept, dar se ştie foarte bine că Dinamo e în inima mea", a declarat Bărcăuan pentru gsp.
Actualul antrenor al "câinilor", Cornel Ţălnar, consideră că venirea lui Bărcăuan ar fi o veste bună şi spune că îl aşteaptă cu braţele deschise pe jucătorul care a jucat în prima parte a carierei ca atacant şi a doua ca fundaş.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close