Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bătăi şi înjurături între galeriile rivale. A fost război pe stadion între stelişti şi dinamovişti, după "meciul orgoliilor"

Bătăi şi înjurături între galeriile rivale. A fost război pe stadion între stelişti şi dinamovişti, după "meciul orgoliilor"

Bătăi şi înjurături între galeriile rivale. A fost război pe stadion între stelişti şi dinamovişti, după "meciul orgoliilor"
de O.P.    |    05 Noi 2012   •   05:34

 Meciul orgoliilor, Steaua-Dinamo, s-a terminat cu bătăi între suporteri. Mai mulţi stelişti au fost duşi la poliţie după ce au fost prinşi în timp ce aruncau cu pietre într-un grup de dinamovişti.

Deşi au fost peste opt sute de jandarmi care au păzit stadionul şi împrejurimile, unii suporteri nu au putut fi potoliţi. Cei care au văzut meciul din secţia de poliţia au acum interdicţie de a mai intra pe teren.

Incidentele au avut loc înainte de meci, în timp ce suporterii, însoţiţi de jandarmi, se îndreptau spre Arena naţională. Un grup de fani dinamovişti a fost atacat cu pietre de stelişti.

Jandarmii au intervenit în forţă pentru a-i separa pe bătăuşi. 8 dintre suporteri au fost săltaţi şi duşi la secţie, pentru audieri.

800 de jandarmi şi poliţişti au format dispozitivul de securitate la derbiul campionatului. Incidentele nu s-au mai repetat şi la finalul partidei, dar fanii stelişti au sărbătorit în stradă victoria cu 3-1.


×
Subiecte în articol: jandarmi
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close