Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bayern ? Steaua. Nemţii, motivaţi să le ofere roş-albaştrilor al 13-lea meci fără victorie

Bayern ? Steaua. Nemţii, motivaţi să le ofere roş-albaştrilor al 13-lea meci fără victorie

Bayern ? Steaua. Nemţii, motivaţi să le ofere roş-albaştrilor al 13-lea meci fără victorie
25 Noi 2008   •   11:47

Marţi seara, de la ora 21:45, Steaua Bucureşti întâlneşte la Munchen formaţia Bayern, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor. Un meci foarte important şi pentru echipa germană, care are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura calificarea în fazele superioare ale competiţiei. ?Meciul cu Steaua este incredibil de important. Avem o şansă uriaşă de a ne califica în optimile Ligii Campionilor. În ultimul timp ne-am concentrat doar asupra Stelei?, a declarat antrenorul Jurgen Klinsmann.
De partea cealaltă, echipa lui Dorinel Munteanu nu a obţinut nicio victorie în ultimele 12 partide oficiale şi a remizat în ultimele cinci meciuri şi nu pare capabilă să câştige în aceste momente. Formaţia bucureşteană nu va putea conta în această partidă pe unul dintre jucătorii de bază, Ogăraru, care este accidentat. Chiar la antrenamentul oficial de la Munchen, Steaua l-a pierdut şi pe columbianul Juan Carlos Toja, care a suferit o contractură. Toja s-a accidentat uşor spre finalul şedinţei de pregătire, care a durat aproximativ o oră, dar va fi trecut pe foaia de rezerve la partida de marţi.
Dorinel Munteanu este optimist înaintea confruntarii de marţi seară, însă consideră că meciul decisiv va fi cel cu Fiorentina, de peste două săptămâni. ?Bayern este favorită şi toţi se gândesc că pierdem. Eu ţin să îi contrazic. Mergem în Germania să jucăm un fotbal de calitate, iar pentru noi mult mai important va fi jocul din ultima etapă, cu Fiorentina?, a afirmat Dorinel.
Atenţia steliştilor se va îndrepta şi spre celălalt joc al Grupei F, din Italia, unde se înfruntă Fiorentina şi Lyon. Dacă echipa lui Adi Mutu nu va câştiga, Steaua va da bătălia decisivă, în ultima etapă, cu Fiorentina, pentru continuarea aventurii europene în Cupa UEFA, indiferent dacă va pierde în această seară la Munchen.
Alte partide care se dispută marţi:
Grupa E
Aalborg ? Celtic
Villarreal ? Manchester United
Grupa G
Arsenal ? Dinamo Kiev
Fenerbahce ? FC Porto
Grupa H
Zenit ? Juventus
BATE Borisov ? Real Madrid
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close