Antena 3 CNN Sport Fotbal intern BBC: Dan Petrescu este interesat să preia conducerea naţionalei Scoţiei

BBC: Dan Petrescu este interesat să preia conducerea naţionalei Scoţiei

BBC: Dan Petrescu este interesat să preia conducerea naţionalei Scoţiei
26 Noi 2009   •   18:29


Dan Petrescu a recunoscut că i-ar surâde ideea să îl înlocuiască pe George Burley în funcţia de manager al Scoţiei, anunţă BBC. Fostul fundaş al lui Chelsea Londra a indicat că ar fi dispus să discute cu Federaţia scoţiană, însă doar dacă aceasta îl doreşte.

"Dacă m-ar întreba cineva dacă sunt interesat, aş sta de vorbă cu ei pentru că postul de selecţioner al unei ţări este o mare onoare. Trebuie însă ca ei să mă caute, pentru că eu nu sunt genul de persoană care să mă autopropun", a declarat Dan Petrescu, citat de BBC.

Fostul internaţional român, care acum face minuni cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor, a declarat că este dispus să discute despre posibilitatea de a-i conduce pe scoţieni în preliminariile pentru Campionatul European, care încep în luna septembrie a anului viitor. "Dacă ei chiar mă vor, eu sunt aici să discut, pentru că postul de selecţioner al Scoţiei este unul important", a spus Peterscu.

BBC aminteşte şi că săptămâna trecută, un alt antrenor român, cu origini maghiare, Csaba Laszlo, în prezent managerul echipei Hearts, s-a autopropus în funcţia de selecţioner. El a declarat că Scoţia are putea beneficia de pe urma numirii unui antrenor străin şi că el este dispus să preia naţionala de la Burley.

Favorit pentru acest post este însă antrenorul echipei Dundee United, Craig Levein, după ce managerul lui Rangers, Walter Smith, a refuzat propunerea Federaţiei Scoţiene de Fotbal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Scotia Unirea Urziceni
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close