Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali a anunţat ultima decizie: "Mă duc la altă echipă”

Becali a anunţat ultima decizie: "Mă duc la altă echipă”

Becali a anunţat ultima decizie: "Mă duc la altă echipă”
26 Dec 2016   •   13:35

Lucrurile nu sunt deloc liniştite la Steaua în acest final de 2016. Rezultatele nesatisfăcătoare din ultima vreme l-au făcut pe Gigi Becali să anunţe iniţial o campanie spectaculoasă de transferuri. Lucrurile par să ia, însă, altă turnură după decizia Curţii de Apel. Finanţatorul încă visează la Liga Campionilor, însă are mari semne de întrebare privind investiţiile.

"Știam când merg lucrurile. Eu doar atât știu să iau campionatul și să joc în Liga Campionilor și o să fac totul să se întâmple așa.", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali a anunţat că şi-a schimbat planurile privind investiţiile, după decizia instanţei de a-i interzice să folosească numele Steaua. Astfel, dacă iniţial dorea să facă investiţii de câteva milioane de euro în tineri de la Viitorul lui Hagi, acum finanţatorul roş-albaştrilor se va reorienta, de teamă că echipa ar putea intra în faliment.

Mai mult, Becali a venit şi cu o nouă variantă, în cazul în care actuala societate va ajunge la faliment: va cumpăra o nouă echipă.

"Dau 200.000 de euro, 300.000 de euro pe termen scurt până se termină procesele. Expiră și contractele lor. După aia îmi iau 5, 6 jucători şi mă duc la altă echipă și iau campionatul și joc în Liga Campionilor. Iau 5,6,7 jucători. Mai bag 10 milioane de euro", a mai spus finanţatorul Stelei.

Curtea de Apel i-a interzis lui Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Becali ar putea folosi cele două denumiri doar cu acordul CSA Steaua. Decizia nu este definitivă şi mai poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close