Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Bergodi se poate considera demis de la Steaua

Becali: Bergodi se poate considera demis de la Steaua

Becali: Bergodi se poate considera demis de la Steaua
Sursa foto: gig becali
18 Sep 2009   •   01:05

Meciul de joi din Europa League cu Sheriff Tiraspol pare să fi pus capăt carierei de antrenor a lui Cristiano Bergodi la Steaua. Egalul, 0-0 cu Sferiff Tiraspol a pus capac răbdării lui Gigi Becali. Acesta a anunţat că din punctul său de vedere, italianul nu mai este tehnicianul Stelei. El a detaliat, arătând că decizia ?nu are legătură cu fotbalul? ci a fost deranjat de faptul că a fost umilit de antrenor. Gigi Becali a încercat să intre la vestiare pe timpul pauzei, când Bergodi ?a făcut un gest umilitor, de genul ce cauţi aici, dă-i drumul de aici?, arăta Becali, care a specificat că s-a simţit ?umilit şi nerespectat?.

?Am fost umilit, nu mai pot lucra cu acest om. Mă umileşti, dar onoarea nu poţi să mi-o iei. Este vorba de comportamentul tău. Am nevoie să fiu respectat, iar angajaţii pe care-i plătesc să mă respecte. Şi 5-0 dacă era, hotărârea era aceeaşi. Nu m-am dus să-i cert pe jucători la cabine.
Poate doar prezenţa mea era pozitivă, n-am apucat să zic nimic, au fost gesturile care au fost. Nervos fiind, am plecat n-am mai vrut să fiu umilit. N-am mai stat de vorbă cu Bergodi"

Acesta arăta că l-a căutat pe antrenor după pauză să îi comunice că l-a concediat, dar nu l-a găsit. Astfel i-a transmis lui Renzo Rossi, team-managerul Stelei că s-a încheiat colaborarea şi să îi transmită acest lucru lui Bergodi.
Becali arăta că italianul a fost ?cel mai cocoloşit antrenor, căruia nu i-a spus nimic nimeni niciodată?. În plus, finanţatorul susţine că în şapte ani era a doua oară când mergea la vestiare.
?Chiar dacă câştiga Steaua, decizia era aceeaşi. Nu are nici o legătură fotbalul cu respectul, umilinţa şi să fiu respectat de angajaţii mei?, cerea Becali.

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi declara înainte de afirmaţiile lui Becali că se simte vinovat de eşec
?Sunt dezamăgit de cum am jucat. Poate că este şi vina mea cum au jucat băieţii. Ei au jucat închis, cu pase lungi, dar noi nu am reuşit să facem pasul?. Întrebat dacă este dezamăgit de jucători, antrenorul preciza că ?eu îmi reproşez ceva. Nu este o tragedie că am luat doar un punct. Dar din păcate credeam că se putea face mai mult. M-a dezamăgit că nu am făcut nimic, nu am jucat. A fost foarte greu, s-au apărat cu mulţi jucători a fost un meci greu. Dar nici noi nu am jucat la maximum. Probabil că e vina mea, nu m-a dezamăgit nici un jucător. Încercăm să mergem înainte cu încredere şi sperăm să facem mai multe?.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close