Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali către jucători: ?Câştigaţi campionatul sau aveţi toţi salariile înjumătăţite!?

Becali către jucători: ?Câştigaţi campionatul sau aveţi toţi salariile înjumătăţite!?

Becali către jucători: ?Câştigaţi campionatul sau aveţi toţi salariile înjumătăţite!?
Sursa foto: gigi becali
24 Dec 2009   •   14:18

Performanţa cere motivaţie, dar Gigi Becali a realizat cum poate să îşi motiveze cel mai bine jucătorii. Frica este principalul motor la Steaua, iar Becali şi-a ameninţat jucătorii că le reduce salariile la jumătate dacă nu devin campioni în vară, calificând echipa în Liga Campionilor.
Becali i-a luat de mult timp în vizor pe jucătorii cu salarii mari, stabilind un plafon salarial de 120.000 de euro. Unii dintre ai au acceptat deja reducerea venitului, dar cei mai mulţi au rămas cu cele vechi. În acest moment, având în vedere că FRF a luat decizia de a permite cluburilor să înjumătăţească veniturile jucătorilor, variantele acestora sunt mult limitate.
"Noi avem o convenţie civilă cu jucătorii, deci ne supunem legilor sportive. Tot ce pot face ei, dacă le diminuez salariile la jumătate, e să solicite rezilierea contractului şi atunci vor pleca. O convenţie civilă înseamnă că eu vin şi îţi spun la un moment dat: 'Băi băiatule, nu pot să-ţi mai dau 200.000 pe an!', iar respectivul răspunde probabil că nici el nu mai poate presta serviciile şi atunci ne despărţim", a declarat Gigi Becali pentru gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Gigi Becali jucatori Liga I
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close