Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Cazul "Varga-Bălan" ar putea aduce Rapidului despăgubiri mari din partea LPF

Becali: Cazul "Varga-Bălan" ar putea aduce Rapidului despăgubiri mari din partea LPF

Becali: Cazul "Varga-Bălan" ar putea aduce Rapidului despăgubiri mari din partea LPF
Sursa foto: gigi becali
15 Mar 2010   •   19:50

Cazul vizei de joc a fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în partida Rapid - FC Timişoara 1-0 a pus pe jar lumea fotbalului din România. Consideraţi "favoriţi" să piardă punctele câştigate pe teren la masa verde, rapidiştii primesc însă veşti bune de la Gigi Becali, care crede că LPF ar putea să le plătească acestora despăgubiri de chiar 10-15 milioane de euro pentru felul în care a gestionat situaţia.
"Eu cred ce s-a întâmplat de fapt, doi jucători care nu aveau voie să intre pe teren şi au jucat. Şi mai ştiu ceva, jucătorii au intrat că aveau ştampilă. E posibil să ia punctele Rapidului şi cred asta, pentru că erau doi jucători care nu aveau voie să joace, după aia se poate şi Rapidul îndrepta împotriva celor care au pus ştampila şi să ceară daune. Domnul Dragomir a spus că Rapidul nu are nicio şansă, dar poate au şanse la daune. Mai riscăm ceva, Rapid să vină pe locul doi în clasament şi să spună că ar fi câştigat 10-15 milioane cu alea trei puncte pentru că jucau Liga Campionilor. Şi cere daune la Ligă, adică tot nouă", s-a arătat îngrijorat patronul Stelei, Gigi Becali, potrivit Mediafax.
"Cei de la Ligă zic că au trimis fax că au anulat viza, dar cei de la Rapid pot spune că nu l-au văzut. Dacă trimiteau cu executor judecătoresc, era altceva. Trebuia, că iar e în culpă Liga, când a trimis fax cu anularea vizei, ca organizator, când au intrat jucătorii să spună că nu au voie cei doi, pentru că viza s-a anulat. E o încurcătură care miroase cam nasol", a declarat latifundiarul.
Rapid a învins pe teren FC Timişoara cu scorul de 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Meciul a coincis şi cu debutul ex-studenţilor Varga şi Bălan în Giuleşti. Transferul celor doi a fost făcut, însă, cu cântec, prin Asociaţia Municipală de Fotbal şi trecerea jucătorilor pe la Rapid III. În primă instanţă, LPF îşi dăduse acordul pentru a le da acestora legitimaţii de joc, dar apoi le-a retras chiar înaintea partidei.
Antena3.ro

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close