Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Dinu Gheorghe nu vrea să vină la Steaua

Becali: Dinu Gheorghe nu vrea să vină la Steaua

Becali: Dinu Gheorghe nu vrea să vină la Steaua
Sursa foto: gigi becali
02 Mai 2009   •   18:42

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, la Sport.ro, că preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, nu vrea să vină la gruparea din Bulevardul Ghencea.
"M-am întâlnit cu Dinu Gheorghe la o cafenea. Am vorbit de jucători şi l-am întrebat dacă putem lucra împreuna pe viitor. E un om care cunoaşte foarte mulţi jucători tineri şi eu îl admir mult. L-am întrebat dacă putem să lucrăm împreună, iar el mi-a spus că nu poate să lucreze cu mine din cauza galeriei. Dinu Gheorghe ştie foarte mult fotbal, dar nu i-am zis să vină să lucreze la Steaua. Mi-a zis că oricum nu poate să ajungă la noi pentru că nu ar putea să aibă o relaţie foarte bună cu suporterii", a spus Becali, citat de Mediafax.

Finanţatorul stelist a menţionat că i-a propus lui Dinu Gheorghe să vină la Steaua împreună managerul general de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica. "Am zis eu că nu mai lucrez cu Mihai Stoica, dar s-au schimbat lucrurile. Aşa mi-a venit mie pe moment, a fost ceva spontan, mai mult în glumă. Mi-a răspuns că are o treabă neterminată la Braşov, nu poate lăsa lucrurile aşa. Când am deschis eu discuţia, a început să râdă şi a plecat. Argaseală ar fi rămas la Steaua şi dacă ar fi venit cei doi, dar nu şeful lor. Argăseală va rămâne preşedinte indiferent de ceea ce se întâmplă", a comentat el.

Becali a precizat că victoria la scor cu Oţelul, 5-0, a venit la timp. "Suntem la egalitate de puncte cu CFR şi avem nevoie de golaveraj. Am avut emoţii la penaltiul bătut de Goian, nu ştiam cum bate. La 5-0 nu mai poate fi comentat arbitrajul. Sper ca CFR să câştige cu 1-0 meciul cu Dinamo, nu mai mult, ca să nu facă golaveraj. Eu încă sper la titlu, asta e", a spus oficialul stelist.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close