Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: "Jucătorii să-l vrea pe Bergodi la ei acasă, nu la mine. Îi trimit la echipa a doua!"

Becali: "Jucătorii să-l vrea pe Bergodi la ei acasă, nu la mine. Îi trimit la echipa a doua!"

Becali: "Jucătorii să-l vrea pe Bergodi la ei acasă, nu la mine. Îi trimit la echipa a doua!"
Sursa foto: gigi becali
29 Mar 2010   •   16:45

Patronul Stelei a organizat, luni, o conferinţă de presă la Palat. Discuţia lui Becali cu jurnaliştii s-a aprins atunci când aceştia l-au întrebat ce crede despre faptul că jucătorii stelişti în vor înapoi la echipă pe Cristiano Bergodi. Patronul a răbufnit şi i-a ameninţat pe fotbalişti că dacă îşi vor pronunţa public părerea despre acest subiect. Mai mult, Becali l-a atacat şi pe Ilie Dumitrescu, pe care l-a asigurat că nu va putea să antreneze vreodată Steaua.
"N-am vorbit cu Stoichiţă, nu este ameninţat scaunul său. Va termina returul. Bergodi n-are ce căuta la Steaua, n-o să se mai întoarcă. Ilie nu poate lucra cu mine, îi place mai mult la televizor. Ăia de la Alba Iulia îl voiau pe Panduru şi l-am întrebat pe Ilie dacă nu vrea să ajungă acolo. A zis că nu. Nici prin gând nu mi-a trecut să-l aduc pe Ilie. Niciodată. Credeţi că angajaţii mei pot să-mi impună mie antrenorul? E posibil ca jucătorii să-l vrea pe Bergodi, dar la ei acasă! Cine spune asta, la echipa a doua!", a declarat Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close