Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Lăcătuş e vinovat, dar nu îl dau afară. Îl las să se înece singur

Becali: Lăcătuş e vinovat, dar nu îl dau afară. Îl las să se înece singur

Becali: Lăcătuş e vinovat, dar nu îl dau afară. Îl las să se înece singur
22 Oct 2008   •   02:38

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, îl consideră pe Marius Lăcătuş vinovat pentru îngrângerea cu Olympique Lyon, dar a declarat că nu îl va demite, pentru că acesta se va ?îneca singur?. Latifundiarul i-a reproşat lui Lăcătuş că la pauză i-a cerut să îi înlocuiască pe Semedo şi Arthuro, iar acesta a refuzat. ?Un antrenor nu are voie să piardă de la 2-0. La pauză îi scoteam pe Semedo şi Arthuro. Arthuro a pierdut meciul?, a spus Becali, citat de Mediafax.
Becali a menţionat şi la emisiunea Fanatik Show de la Telesport că tehnicianul Marius Lăcătuş este vinovat pentru înfrângere. ?Nu am ce să comentez. Nu mă aşteptam să pierd meciul. Am avut şi 3-2 la pauză. Când ai 3-2 la pauză şi ai timp să te concentrezi... Când conduci cu 2-0, ai 3-2 la pauză şi pierzi, numai antrenorul este vinovat?, a spus Becali.
Cât despre viitorul tehnicianului la Steaua, Becali spune că ?Lăcătuş să facă ce vrea el şi cu asta basta! Am zis că nu-l dau afară pe Marius, nu-l dau. Să facă ce vrea el până se va îneca singur. Cu tactica asta o să pierdem un campionat, nu ştiu dacă mai ocupăm şi locul doi. Dacă mergem aşa, am pierdut un an cu Steaua. Da, după ce văd eu, cred că anul ăsta este pierdut, chiar dacă am făcut achiziţii de jucători, am avut cel mai bun lot pe care l-am avut vreodată?, a declarat Gigi Becali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close