Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali nu-l vrea pe Marius Constantin în Ghencea. "N-are ce căuta aici"

Becali nu-l vrea pe Marius Constantin în Ghencea. "N-are ce căuta aici"

Becali nu-l vrea pe Marius Constantin în Ghencea. "N-are ce căuta aici"
Sursa foto: marius constantin
17 Dec 2009   •   12:13

Marius Constantin îşi vede visul spulberat. După ce i-a fluturat pe sub nas lui George Copos oferta de la Steaua la negocierile de miercuri, fundaşul de 25 de ani a aflat cu stupoare că Gigi Becali nici nu se gândeşte să îl aducă în Ghencea. Una dintre variantele rămase pentru Constantin este un transfer la Unirea Urziceni, dar şi acesta este condiţionat de rămânerea lui Dan Petrescu la echipa campioană.
"Marius Constantin o vrea el să vină, dar n-are ce să caute la Steaua, în familia mea. Repet, ca să nu se mai facă nici un fel de interpretări, că Marius Constantin n-are voie în Ghencea", a declarat Gigi Becali pentru gsp.
Situaţia este una foarte complicată în acest moment. Constantin i-a cerut lui Copos 1.500.000 de euro pentru a-şi prelungi contractul pe trei ani ameninţând cu plecarea în Ghencea, Steaua nu îl vrea, iar următoarea sa echipă poate deveni Urziceni, la sfaturile lui Vasile Maftei.
Cel care se ocupă de transferul jucătorului este impresarul Victor Becali, acesta fiind şi cel care i l-a propus patronului din Ghencea pe ex-braşoveanul care a intrat, de curând, în vederile lui Răzvan Lucescu pentru un loc la echipa naţională.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua FC Rapid Gigi Becali George Copos
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close