Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Pentru 80 de milioane de euro vând Steaua şi mă duc la Urziceni

Becali: Pentru 80 de milioane de euro vând Steaua şi mă duc la Urziceni

Becali: Pentru  80 de milioane de euro vând Steaua şi mă duc la Urziceni
Sursa foto: gigi becali
28 Feb 2009   •   18:14

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat la Sport.ro că dacă va primi 80 de milioane de euro, va vinde Steaua, apoi va cumpăra clubul Unirea Urziceni cu o sumă de până la şapte milioane de euro.
"Dacă vând Steaua , mă duc la Urziceni, dau pe ea până în şapte milioane. Dacă primesc 80 de milioane de euro, îi păstrez pe Bogdan Stancu şi Andrei Ionescu de la prima echipă, şi şase-şapte de la echipa a doua, printre care Filip, Strătilă şi Rusu, Tudose, Bicfalvi, plec, îmi văd de treaba mea, vând. Iau campionatul la orice echipă mă duc. Buzăul dacă-l iau, câştig campionatul şi joc în Liga Campionilor. L-am sunat şi pe Copos, nu ca să cumpăr, că ştiu în ce ape se scaldă. Pot să iau Rapidul cu zece milioane, Urziceniul cu cinci.. Dacă am negociat cu Bucşaru? N-are importanţă. Vreau să le demonstrez la vagabonzii ăia, să vedem ce fac ei dacă plec eu. Măcar să iau bani şi le demonstrez că echipa lui Becali e cea mai puternică", a spus finanţatorul stelist.
Gigi Becali a precizat că dacă va merge la Urziceni, nu îi va da afară pe Dan Petrescu şi Mihai Stoica, dar îi va lua totodată cu el pe Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor: "Chiar dacă dau Steaua, o să sufăr când va pierde, dar măcar să sufăr pe bani mulţi".
Becali a spus că se gândeşte serios să vândă Steaua. "Văd cum strigă: Becali, pleacă din Ghencea! E ambiţia mea, să demonstrez dacă Becali e conducător sau nu, vreau să rămână lumea mască atunci când iau campionatul la orice echipă mă duc. Şi la Mediaş, următorul an câştig campionatul. Asta am gândit azi, azi m-a sunat un investitor să negociem. După ce am vorbit cu el, am zis că fără fotbal nu stau. Vreau să le închid gura celor care vor să plec. Poate iau Rapidul, n-a mai fost campioană de mult. Copos nu mi-a răspuns, am mai vorbit cu o persoană. Dacă vând Steaua, imediat iau altă echipă", a comentat el.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close