Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali pierde bani la cazino ca să arate că el se joacă cu criza financiară, nu invers

Becali pierde bani la cazino ca să arate că el se joacă cu criza financiară, nu invers

Becali pierde bani la cazino ca să arate că el se joacă cu criza financiară, nu invers
Sursa foto: Gigi Becali
25 Ian 2009   •   13:55

Patronul Stelei, Gigi Becali, şochează din nou! După ce s-a redresat financiar abia în urmă cu aproximativ o lună, latifundiarul din Pipera şi-a propus să dovedească tuturor că nu are nici o problemă din cauza crizei mondiale. Soluţia acestuia este una mai mult decât surprinzătoare, el urmând, conform propriilor declaraţii, să piardă intenţionat bani la cazinouri pentru a-şi dovedi puterea financiară.
Veniturile de aproximativ 70 de milioane de euro pe care Becali le-a avut la sfârşitul lui decembrie şi începutul lui ianuarie i-au redat patronului din Ghencea obişnuita sa nonşalanţă, lucru care se vede limpede şi în următoarele declaraţii din gsp.ro:
"Am spart peste un milion de euro. Pentru mine este o nimica toată. N-am eu nici o criză. Eu mă joc cu criza, ea doar încearcă să se joace cu mine. Îmi place să mă joc cu criza. O să mai joc la cazino, ca să nu credeţi că nu am bani şi că sunt falit?, s-a lăudat Becali.
Aceste declaraţii probabil că nu le pică bine fanilor stelişti, după ce, de curând, patronul declarase că nu intenţionează să mai investească bani la echipă, întrucât ar fi normal ca aceasta să se autofinanţeze.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali criza economica FC Steaua
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close