Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: Primesc 30 de milioane pentru 50% din club. Mekyten vrea doar să stea cu mine în lojă

Becali: Primesc 30 de milioane pentru 50% din club. Mekyten vrea doar să stea cu mine în lojă

Becali: Primesc 30 de milioane pentru 50% din club. Mekyten vrea doar să stea cu mine în lojă
Sursa foto: gigi becali
28 Feb 2009   •   22:22

De imagine sau nu, Gigi Becali, la nivel declarativ, pare hotărât a vinde echipa sau o parte din ea. După debutul negocierilor cu omul de afaceri israelian, Gigi Becali a dezvăluit unele amănunte din discuţiile cu Nati Meir şi Shon Mekyten.
Astfel, bossul de la Steaua ar fi dispus să cedeze 50% din acţiunile clubului contra sumei de 30 de milioane de euro, dar susţine că va rămâne şeful în Ghencea. Anterior acestor discuţii miliardarul israelian se arăta dispus a plăti 50 de milioane de euro pentru a cumpăra clubul. Acum însă finanţatorul dn Ghencea declara că acesta va plăti 30 milioane de euro doar pentru dreptul de a sta alături de Becali în lojă.
"Mi-a oferit 50 de milioane pentru tot clubul, eu am cerut 80 şi nu a fost de acord. Nu îl cunosc, dar a pare băiat bun. Discuţiile sunt deschise pentru 50 % din club. Îmi oferă 30 de milioane de euro. Totul va rămâne la fel, tot eu voi conduce clubul, dar el vrea să stea lângă mine în lojă", a declarat Gigi Becali după discuţia avută cu omul de afaceri israelian, citat de ProSport.
?Sunt la mine acasă acum şi negociez. Pentru bani mulţi, Steaua este de vânzare. Domnul Mekyten vrea să cumpere doar Steaua, nu îl interesează alte echipe. Eu i-am zis sa ia Rapidul, dar el vrea Steaua. Din politeţe, din bun simţ, am zis să îl primesc şi să discutăm, să legăm o prietenie . Daca o vând, o fac şi din cauza suporterilor. Adică eu bag bani şi ei ma înjură? Iar dacă nu o vând, o să iau eu măsuri cu ăia 30 de huligani. Eu nu vreau să dau clubul, dar i-am zis lui Mekyten că face 80 de milioane. Atât vreau, nu negociez. Ăsta e preţul corect".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close