Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali rămâne fără Steaua. Armata are un document care îl face KO pe latifundiar

Becali rămâne fără Steaua. Armata are un document care îl face KO pe latifundiar

Becali rămâne fără Steaua. Armata are un document care îl face KO pe latifundiar
Sursa foto: sursa: Facebook
31 Iul 2016   •   17:40

Nici măcar denumirea de FCSB (Fotbal Club Steaua Bucureşti) nu-l mai salvează pe Gigi Becali în războiul cu Armata! Generalii insistă că echipa de fotbal e obligată să renunţe de tot la numele de Steaua, scrie Adevarul.

În susţinerea cauzei lor, cei de la Clubul Sportiv al Armatei (CSA) au publicat prin intermediul prosport.ro documentul pe care l-au primit din partea Tribunalului Bucureşti. Iată un fragment-cheie din ce scrie acolo:

„Armata a fost şi este singura care deţine drept legitim asupra numelor Steaua, Steaua Bucureşti şi asupra siglei. FCSB a solicitat acordul de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti pentru a îşi înregistra marca, iar aceasta nu i l-a acordat, ulterior reieşind că FCSB a depus cu rea-credinţă marca la înregistrare“. Armata ameninţă presa, LPF şi FRF Având acest document în posesie, CSA a trecut la ameninţări, nu doar la adresa formaţiei patronate de Gigi Becali, ci şi la adresa presei, Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Mai multe instituţii de presă din România au fost notificate că, în cazul în care vor continua să folosească numele Steaua cu referire la echipa de fotbal, ele vor fi date în judecată de CSA. Juristul CSA, Florin Talpan, şi-a îndreptat apoi atenţia spre LPF şi FRF: „În perioada următoare aştept răspunsurile lor la apelurile şi notificările noastre. Chiar nu vor să dea un răspuns? M-ar interesa să ne spună FRF cum s-a afiliat FCSB la federaţie, trebuie să dispună măsuri“. Iar cea mai grea lovitură a primit-o trupa patronată de Gigi Becali.

Pe adresa ei a sosit o notă ultimativă, trimisă prin executor judecătoresc şi semnată de colonelul George Boroi, comandantul CSA Steaua, şi colonelul Florin Talpan, juristul clubului. Astfel, Becali e anunţat că, în termen de 30 de zile, trebuie să le plătească celor de la CSA suma de 165.718.395 de lei (echivalentul a 36.826.310 de euro). Ce reprezintă această sumă? Contravaloarea prejudiciului din perioada 2004-2014, când bucureştenii au folosit marca Steaua, deşi n-aveau acest drept, aşa cum reiese şi din motivarea Tribunalului Bucureşti. Se apără cu Registrul Comerţului Bineînţeles, Gigi Becali are cu totul altă optică în ceea ce priveşte războiul privind marca Steaua.

„Eu am notificare că pot folosi numele Steaua. Din moment ce hotărârea de Registrul Comerţului spune că noi, Steaua Bucureşti, deţinem palmaresul de 15 ani“, a fost o primă reacţie oferită de latifundiar la Digi Sport.

Mai mult, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali FCSB
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close