Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali renunţă la patriotism: "Vreau doar Steaua în primăvara europeană" (VIDEO)

Becali renunţă la patriotism: "Vreau doar Steaua în primăvara europeană" (VIDEO)

Becali renunţă la patriotism: "Vreau doar Steaua în primăvara europeană" (VIDEO)
Sursa foto: gigi becali
17 Sep 2009   •   17:52

Au trecut vremurile când patronul Stelei, Gigi Becali, se fălea cu performanţele echipelor româneşti în cupele europene, arogându-şi, bineînţeles, meritul cuvenit pentru aceste reuşit. Latifundiarul nu mai are timp să-şi facă griji pentru toate echipele româneşti din Europa League şi nu îl interesează decât soarta Stelei. Mai mult, patronul "roş-albaştrilor" şi-ar dori, chiar, ca singura echipă autohtonă care ajunge în primăvara europeană să fie formaţia din Ghencea.
"Ce Dinamo? N-am timp să ţin cu ei. Vreau doar Steaua în primavara europeană. Nu vreau nici un punct pentru România, vreau doar Steaua să facă performanţă şi atât!", a precizat omul de afaceri, pentru gsp.
Legat de soarta echipei pe care o patronează, Becali nu îşi face nici o problemă, în special datorită faptului pentru că este foarte bine informat despre adversarul din Republica Moldova. Totuşi, patronul speră ca steliştii să tranşeze repede soarta meciului.
"Vor fi mici emoţii, dar cred că vom rezolva meciul înca din prima repriză. Din informaţiile pe care le am, nu trebuie să ne facem probleme mari cu Sheriff", a declarat Gigi Becali.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close