Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali vede violenţele din Ghencea ca pe nişte atacuri politice. Cine se teme de Gigi?

Becali vede violenţele din Ghencea ca pe nişte atacuri politice. Cine se teme de Gigi?

Becali vede violenţele din Ghencea ca pe nişte atacuri politice. Cine se teme de Gigi?
18 Noi 2008   •   16:32

Finanţatorul Stelei caută un răspuns pe blogul său privind incidentele petrecute la sfârşitul săptămânii trecute pe stadionul din Ghencea la meciul cu FC Timişoara.
Gigi Becali crede că scandalul de pe stadion nu este unul întâmplător. El a afirmat că, în ultima perioadă, a fost supus la tot felul de atacuri şi asta din cauză că este un adversar politic incomod. ?Dacă nu se tem de mine, de ce îmi caută nod în papură? Eu nu sunt nici mai bun şi nici mai rău decât mă cunosc oamenii. Am rămas acelaşi, însă atacurile se dovedesc din ce în ce mai dure.? a mai declarat patronul Stelei. El a adăugat că nu se mai poate vorbi despre spectacol ?dacă oamenii pleacă din tribune plini de sânge şi răni?.
Comentariile ?Războinicului luminii? vin după incidentele care au avut loc sâmbătă seară pe stadionul din Ghencea când, la partida cu FC Timişoara, suporterii stelişti au aprins torţe şi s-au bătut cu jandarmii.
Gigi Becali a concluzionat: ?S-a creat acest scandal şi chiar a fost scandat numele meu. Asta arată clar care a fost miza ?războiului? din Ghencea!?
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close