Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali: "Viaţa îmi este în pericol, merg la Steaua - Fenerbahce protejat de SPP"

Becali: "Viaţa îmi este în pericol, merg la Steaua - Fenerbahce protejat de SPP"

Becali: "Viaţa îmi este în pericol, merg la Steaua - Fenerbahce protejat de SPP"
Sursa foto: gigi becali
21 Oct 2009   •   17:49

După ce în primăvară obişnuia să facă drumuri însoţit de jandarmi, Becali vrea să fie însoţit, de acum înainte, de ofiţeri SPP. Gigi Becali simte că trebuie să ia măsuri drastice pentru a-şi proteja viaţa la partida Steaua - Fenerbahce. Postura de candidat la prezindeţiale este, crede patronul Stelei, încă un factor de risc, motiv pentru care consideră că nici Zmărăndescu şi bodyguarzii săi nu mai pot face pericolelor şi a cerut deja ajutor de la SPP. Referitor la meci, latifundiarul din Pipera a ţinut să se laude că a dat 1.500 de mii de bilete fanilor. În opinia sa, o reparaţie potrivită pentru miile de abonamente anulate.
Finanţatorul i-a avertizat pe puţinii fani care nu au primit, încă, interzis în Ghencea, că trebuie să se pregătească pentru o coadă de trei ore la intrarea în stadion. Motivul este unul simplu: atât va dura controlul pentru a se asigura că nimeni nu face probleme.
Steaua este într-o perioadă de cumpănă, consideră Gigi Becali. Actele fanilor sunt, în opinia sa, un pericol pentru bunăstarea clubului, iar patronul este conştient de aceste pericole.
"Suporterii să vină cu trei ore înainte de meci ca să poată fi controlaţi cum trebuie. Eu nu o să-i jignesc, încerc să mă împac cu ei. Unii vor să arunce cu banane, să facă acte de discriminare, dar sunt monitorizaţi. Se ştie tot ce fac. Ei vor plăti pentru pagubele făcute. Am depus plângere penală împotriva a 1100 de suporteri pentru a recupera 80.000 de euro, pe care eu a trebuit să-i dau din cauza lor.", a declarat patronul, conform EVZ.
Omul de afaceri a oferit o nouă măsură a raţiunii sale atunci când, la conferinţa de presă de miercuri, a declarat că suporterii Stelei sunt în stare să-i pună viaţa în pericol şi a spus că se va proteja cu orice preţ. Becali este dotat chiar cu lunetişti care veghează la siguranţa sa.
"De mâine merg cu SPP-ul la stadion! Sunt candidat la preşedenţie, deci trebuie să fiu protejat. Le-am zis că sunt ameninţat cu moartea şi trebuie să fiu apărat. S-a ajuns prea departe. Am şi eu lunetişti", a dezvăluit Gigi Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close