Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi a refuzat oferte din Serie B pentru a rămâne la Iaşi

Bergodi a refuzat oferte din Serie B pentru a rămâne la Iaşi

 Bergodi a refuzat oferte din Serie B pentru a rămâne la Iaşi
Sursa foto: cristiano bergodi
01 Mar 2009   •   16:06

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, duminică, într-o emisiune TV, că a primit în această iarnă oferte de la Modena şi Treviso, pe care le-a refuzat pentru a râmâne la gruparea din Copou.
"După ce am semnat cu Poli Iaşi am primit oferte de la echipele de Serie B Modena şi Treviso. Am fost nevoit să refuz, pentru că nu puteam face aşa ceva Politehnicii, să las echipa imediat după ce am venit. Poli mi-a întins o mână şi mi-a făcut o ofertă atunci când niciun alt club din Liga I nu m-a dorit, iar eu sunt recunoscător acestei echipe. Nu era corect din partea mea să las echipa şi să plec în Italia, chiar dacă tentaţia este mare să antrenezi în Serie B", a declarat Bregodi, duminică, la un post local de televiziune. Fostul căpitan al lui Lazio a mai adăugat că este foarte greu să prinzi un contract la o echipă din Serie B, "pentru că în Italia sunt peste 500 de antrenori cu licenţă PRO", transmite Newsin.
Tehnicianul a vorbit şi despre meciul său de debut la Iaşi, cel cu Universitatea Craiova, şi a fost de părere că portarul Bornescu ar fi meritat cartonaşul roşu în locul lui Mitchell. "La faza la care s-a accidentat Cristea, Bornescu merita cartonaşul roşu. Dacă Mitchell nu merita să fie eliminat, atunci la Bornescu se impunea roşu, pentru că a intrat direct în Andrei, cu genunchiul în faţă, fără să urmărească mingea", a declarat antrenorul italian, care a mai adăugat: "La experienţa pe care o am, mi-am dat seama după primele minute că Universitatea a venit cu răutate la Iaşi. Craiova este o echipă foarte bună, dar cu noi a dat dovadă de răutate, jucătorii lor având intrări dure în prima parte".
Fundaşul Universităţii Craiova, Josh Mitchell, a fost eliminat în minutul 22 de centralul Sorin Corpodean pentru cumul de cartonaşe, încasând al doilea avertisment după ce l-a împins din spate pe Andrei Cristea. Atacantul ieşenilor a fost la un pas de o accidentare gravă, deoarece în timpul căzăturii s-a lovit de portarul Mircea Bornescu. De altfel, Cristea a fost înlocuit la pauză, pentru că nu a mai putut continua jocul din cauza respectivei accidentări şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Poli Iaşi a câştigat vineri, scor 1-0, partida cu Universitatea Craiova, prima a returului, şi a rămas neînvinsă pe teren propriu în faţa grupării doljene din anul 1985. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Bratu, în minutul 56.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close