Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi, demis de la Steaua pentru că l-a dat afară din vestiar pe Becali. Mihai Stoichiţă, noul antrenor

Bergodi, demis de la Steaua pentru că l-a dat afară din vestiar pe Becali. Mihai Stoichiţă, noul antrenor

Bergodi, demis de la Steaua pentru că l-a dat afară din vestiar pe Becali. Mihai Stoichiţă, noul antrenor
Sursa foto: Mihai Stoichita
18 Sep 2009   •   08:48

Meciul cu Sheriff Tiraspol din Europa League a dus la schimbarea antrenorului la Steaua. Rezultatul de 0-0 a nemulţumit pe toată lumea, dar se pare că demiterea italianului Cristiano Bergodi nu a ţinut de acest lucru. Gigi Becali a declarat că s-a supărat foc la pauza meciului, atunci când a încercat să intre la vestiar peste echipă, dar nu a fost lăsat de Bergodi.

"Se uita la mine ca şi cum ar fi zis ?Ce vrei bă, zdreanţo?? Avea atitudinea cuceritorului roman la adresa plebeului dac. Gestul lui cu mîna şi mimica nu o să le uit niciodată", a declarat Gigi Becali despre reacţia lui Bergodi de la vestiar.

Aşa că, în miez de noapte Bergodi a fost demis, iar Gigi Becali a început căutarea noului antrenor. Basarab Panduru, directorul tehnic, a refuzat, următorul pe listă fiind Mihai Stoichiţă (foto). După negocieri care au durat până dimineaţă, Stoichiţă a devenit noul antrenor din Ghencea. ?Steaua nu se refuză?, a declarat el, la fel ca precedenţii săi antrenori de aici, toţi demişi în urma conflictelor cu patronul Gigi Becali.

DECLARAŢII GIGI BECALI, MIHAI STOICHIŢĂ ŞI CRISTIANO BERGODI



Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close