Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi, dorit de Craiova şi Rapid

Bergodi, dorit de Craiova şi Rapid

Bergodi, dorit de Craiova şi Rapid
Sursa foto: cristiano bergodi
19 Sep 2009   •   15:13

După ce a fost demis de la Steaua, Cristiano Bergodi pare asaltat de oferte pentru a antrena în România. Primul pe listă este Adrian Mititelu, care l-ar dori la Craiova. Singurul impediment este regulamentul ligii, care interzice unui antrenor să pregătească două echipe în acelaşi sezon.

Finanţatorul din Bănie ar dori un înlocuitor pentru Mogoşanu, dar trebuie să mai aştepte. "Vin în secunda doi dacă regulamentul îmi permite", ar fi declarat Bergodi la propunerea lui Mititelu, scrie prosport.ro.

În plus, şi Rapid s-ar interesa de italian. Publicaţia citată notează că George Copos ar fi dorit să îl demită pe Viorel Hizo, dacă pierde întâlnirea de sâmbătă cu Craiova
De altfel, Mititelul l-a contactat pe preşedintele Şcolii de antrenori, Mircea Rădulescu, pentru a se interesa de condiţiile regulamentului.

"M-au sunat Bergodi şi Mititelu să mă întrebe de regulament, dar le-am spus că n-au nicio şansă. Am pus la punct legea şi e clar pentru toată lumea: un antrenor care se desparte de un club nu mai are voie să stea pe banca de rezerve", a declarat Mircea Rădulescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close