Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi, Zenga, Panduru şi Dan Petrescu, antrenorii doriţi de Becali la Steaua

Bergodi, Zenga, Panduru şi Dan Petrescu, antrenorii doriţi de Becali la Steaua

Bergodi, Zenga, Panduru şi Dan Petrescu, antrenorii doriţi de Becali la Steaua
18 Mai 2009   •   13:08

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit luni ce antrenori are pe listă, în vederea ocupării funcţiei de antrenor principal în Ghencea. "Am o listă cu patru antrenori. Încă nu am vorbit cu nimeni, mai întâi trebuie să mă hotărăsc cu cine voi vorbi prima dată. Aşteptăm să se termine campionatul şi apoi mai vedem. Pe listă sunt Bergodi, Zenga, Panduru sau Dan Petrescu", a declarat Becali.

Acesta nu crede că Dan Petrescu ar putea veni la Steaua, în timp ce Zenga, chiar dacă are o carte de vizită bună în Italia, poate fi adus de mână de Raluca în România.

Referitor la interimatul asigurat de Massimo Pedrazzini până în vară, Gigi Becali a precizat că nu îl va lăsa pe acesta să facă echipa. "Pedrazzini va mai rămâne ultimele trei etape. De mâine voi fi prezent la fiecare antrenament al Stelei. Acum trebuie să mă gândesc la echipa pentru meciul cu Timişoara. Eu fac echipa, eu fac tot, doar nu o să-l las pe Pedrazzini. Trebuie să ajung cu echipa în Europa League", a explicat finanţatorul FC Steaua.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close