Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Beşiktaş, Sunderland şi Aston Villa şi-l ?dispută? pe Goian. Stelistul refuză un transfer la Dinamo

Beşiktaş, Sunderland şi Aston Villa şi-l ?dispută? pe Goian. Stelistul refuză un transfer la Dinamo

Beşiktaş, Sunderland şi Aston Villa şi-l ?dispută? pe Goian. Stelistul refuză un transfer la Dinamo
23 Iun 2009   •   11:13

Dorin Goian s-a supărat la auzul veştii că Gigi Becali a negociat transferul lui la Dinamo şi a declarat, conform ProSport, că mai bine rămâne la Steaua, decât să plece la rivali.

Patronul Stelei i-a luat şi el apărarea lui ?Goe? în faţa suporterilor, spunând că fundaşul nu a avut niciun amestec, fiind vorba doar de o discuţie la nivel de conduceri. Cu Dinamo tăiată de pe listă, Gigi Becali a anunţat că Goian va pleca în străinătate. Fie la un alt club, fie în Austria, în cantonamentul echipei Steaua.

Dorit de Aston Villa şi Sunderland în Premier League, internaţionalul român a intrat acum şi în atenţia campioanei Turciei, Beşiktaş Istanbul, care pentru a se întări pentru Liga Campionilor îi mai vizează pentru un transfer şi pe Eidur Gudjohnsen sau Adrian Mutu, notează Gazeta Sporturilor.

Dorin Goian, din 2005 în Ghencea, a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să încerce o experienţă peste hotare, dezamăgit de rezultatele slabe înregistrate de Steaua în acest sezon. Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că internaţionalul este transferabil şi solicită în schimbul serviciilor sale 3 milioane de euro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Adrian Mutu Steaua Bucuresti
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close