Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bilaşco aduce prima victorie pentru Steaua în 2011

Bilaşco aduce prima victorie pentru Steaua în 2011

Bilaşco aduce prima victorie pentru Steaua în 2011
27 Feb 2011   •   22:31

Steaua a câştigat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 19-a din Liga I. Victoria roş-albaştrilor a fost adusă de Marius Bilaşco, care a marcat unicul gol al meciului în minutul 31.

 
Fără victorie în faţa Stelei de nouă ani, oltenii au început avântat. Florin Costea şi Ologu având prima şansă a partidei în chiar minutul 4. Roş-albaştrii au reuşit însă să ţină în frâu elanul gazdelor şi chiar au dat cele dintâi emoţii la poarta lui Lung jr, dar reluarea cu capul a lui Bonfim, după un corner executat de Dică, s-a dus peste. La faza imediat următoare, Mihai Costea a lucrat frumos o fază pentru fratele său, însă „Briliantul” Băniei a tras pe lângă din mijlocul careului.
 
După jumătate de oră de joc, Steaua a deschis scorul. Marinescu a cules o minge de pe partea dreaptă, a centrat din prima pentru Bilaşco, iar atacantul bucureştenilor a reuşit să-l învingă pe Lung jr. în doi timpi, după ce iniţial lovise bara. Tinerii lui Napoli au resimţit şocul, un minut mai târziu Dică ratând incredibil din poziţie centrală. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, deşi Craiova a încercat să împingă jocul mai aproape de careul lui Tătăruşanu.
 
În partea a doua, Steaua s-a mulţumit să apere avantajul minim de pe tabelă, în timp ce Craiova a încercat să construiască şi să se apropie periculos de poarta bucureştenilor, dar fără a reuşi mare lucru. În aceste condiţii, fotbalul oferit de cele două echipe a fost unul neatractiv şi fără nicio fază cu adevărat importantă. 
 
Steliştii n-au fost nevoiţi să transpire pentru a menţine scorul din prima repriză nici măcar în ultimele minute, astfel că Lăcătuş şi elevii săi încep anul cu dreptul. Succesul de la Craiova urcă formaţia din Ghencea pe locul 5, cel puţin până luni, când evoluează FC Vaslui, în timp ce oltenii rămân în zona periculoasă a clasamentului, cu doar 20 de puncte.
 
U Craiova: Lung Jr. - Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez - Prepeliţă, Stoica, Ologu (Gângioveanu 67) - Florin Costea, Subotici, Mihai Costea
 
Steaua:  Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Ricardo, Marinescu (Bicfalvi 70) - Nicoliţă, Dică (Surdu 83), Tănas (Burdujan 75) - Bilaşco.

×
Subiecte în articol: steaua U Craiova Liga I
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close