Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bogdan Lobonţ se teme că Dinamo pierde Liga: V-am spus că nu e gata! Nu mai avem voie să greşim

Bogdan Lobonţ se teme că Dinamo pierde Liga: V-am spus că nu e gata! Nu mai avem voie să greşim

Bogdan Lobonţ se teme că Dinamo pierde Liga: V-am spus că nu e gata! Nu mai avem voie să greşim
Sursa foto: bogdan lobont
16 Mar 2009   •   14:22

Portarul lui Dinamo şi al echipei naţionale a României, Bogdan Lobonţ, nu vrea să mai piardă o calificare în Liga Campionilor după experienţa negativă pe care a avut-o acum doi ani, cu Lazio. Cele două remize consecutive ale "câinilor", 1-1 la Mediaş şi Gaz Metan şi 0-0 acasă cu CS Otopeni au adus-o pe Unirea Urziceni la doar un punct în timp ce Timişoara, CFR Cluj şi Rapid nu sunt nici ele departe, iar acest lucru l-a speriat pe goalkeeper, care a cerut colegilor să fie uniţi pentru a nu rata obiectivul.
"Am pierdut încă două puncte după o evoluţie modestă. Este momentul să ne adunăm, să acceptăm criticile şi să ne revanşăm în faţa suporterilor. Dar pentru a reuşi trebuie să fim uniţi! Jucători, antrenori, conducători, fani, toţi! Am trăit multe momente în fotbal şi am spus de fiecare dată, în ultimele săptămâni, că lupta pentru titlu este departe de a fi încheiată. Foarte mulţi nu au crezut în cuvintele mele. Nu trăim o dramă, suntem în continuare pe primul loc, însă evoluţia noastră trebuie să fie cu totul alta! La Dinamo s-au făcut eforturi uriaşe şi ar fi păcat să dăm cu piciorul şansei de a ajunge în grupele Champions League!", a declarat "Pisica" pentru site-ul personal, bogdanlobont.ro.
Dinamo are 40 de puncte în Liga 1, după ce a remizat în ultimele două partide după două evoluţii criticate de lumea fotbalului din România. Principalele urmăritoare sunt Unirea Urziceni cu 39 de puncte, FC Timişoara şi CFR Cluj cu câte 36 de puncte, Rapid cu 35 şi Steaua la nu mai puţin de 7 puncte, cu 33. Dinamo va avea şansa de a pune în practică vorbele lui Lobonţ duminică, atunci când va întâlni pe Gloria Buzău în deplasare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close