Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bogdan Mara, oficial liber de contract. "Eram prea bătrân pentru CFR"

Bogdan Mara, oficial liber de contract. "Eram prea bătrân pentru CFR"

Bogdan Mara, oficial liber de contract. "Eram prea bătrân pentru CFR"
Sursa foto: bogdan mara
14 Ian 2010   •   15:07

CFR Cluj şi mijlocaşul de 32 de ani, Bogdan Mara, s-au înţeles miercuri asupra rezilierii contractului, după doar un an petrecut de mijlocaş în Gruia. Jucătorul venit de la Unirea Urziceni a confirmat plecarea de la formaţia clujeană şi se declară mulţumit de cele realizate în cele 12 luni petrecute acolo. Următoarea destinaţie a lui Mara ar putea fi o echipă din Rusia sau din Grecia.
"Ne-am înţeles, nu a fost nici o problemă. Acum sunt jucător liber şi voi analiza ofertele pe care le am. Singurele propuneri concrete sunt din Rusia şi Grecia şi voi lua o decizie în cel mai scurt timp. Regret că nu am apucat să termin campionatul cu CFR Cluj, dar se pare că ei au o altă strategie. Contractul meu, care a fost destul de mare şi vârsta, au fost probabil motivele pentru care nu am fost păstrat. A fost un an sportiv foarte bun pentru mine, am ajuns şi la echipa naţională. Eu le urez succes pe mai departe", a declarat Mara pentru Mediafax.
Bogdan Mara a semnat cu CFR Cluj în pauza de iarnă a campionatului 2008-2009 cu scopul declarat de a juca în Liga Campionilor. Spre ghinionul lui, CFR Cluj nu s-a clasat pe unul din primele două locuri, cu era de aşteptat, dar fosta sa echipă, Urziceni, a făcut surpriza şi a câştigat campionatul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close