Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Boloni: "Asigur toată suflarea dinamovistă că are respectul meu. Dar situaţia de la club e delicată"

Boloni: "Asigur toată suflarea dinamovistă că are respectul meu. Dar situaţia de la club e delicată"

Boloni: "Asigur toată suflarea dinamovistă că are respectul meu. Dar situaţia de la club e delicată"
Sursa foto: ladislau boloni
16 Iun 2009   •   14:32

Dinamo este aproape de a intra în era Sabău, iar Mircea Rednic este ca şi plecat din "Groapă". Totuşi, faptul că şefii clubului s-au orientat către Ioan Sabău se datorează în mare măsură refuzului primit de la Ladislau Boloni. Antrenorul lui Standard a decis să continue în Belgia şi să meargă în Liga Campionilor, refuzând Dinamo în principal din cauza haosului generalizat de la echipă.
"M-a contactat domnul Borcea pentru a veni la Dinamo, dar situaţia lor de acum este delicată. Cei de la Dinamo sunt foarte abătuţi acum, sunt cam multe necunoscute în sânul echipei şi nu ştiam în ce direcţie m-aş fi dus dacă semnam un contract cu această formaţie. În plus, vreau să joc în grupele Ligii Campionilor cu Standard, chiar dacă va fi un parcurs greu şi scurt, eu m-am luptat mult pentru a ajunge aici. Astea au fost motivele pentru care am refuzat Dinamo.", a declarat Boloni, potrivit gsp.
"Cu toate acestea, vreau să asigur toată suflarea dinamovistă că are respectul meu", a dorit totuşi antrenorul să îi liniştească pe "câini".
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close