Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Boloni: "Steaua e o icoană, un simbol şi e batjocorită!" Becali: "Boloni este un vagabond"

Boloni: "Steaua e o icoană, un simbol şi e batjocorită!" Becali: "Boloni este un vagabond"

Boloni: "Steaua e o icoană, un simbol şi e batjocorită!" Becali: "Boloni este un vagabond"
Sursa foto: ladislau boloni
01 Oct 2009   •   17:28

Fostul jucător al Stelei din perioada de glorie a "roş-albaştrilor", Ladislau Boloni, şi-a exprimat durerea pentru situaţia actuală a clubului care pe vremuri cucerea trofeul în Cupa Campionilor Europeni. Antrenorul lui Standard Liege consideră că Steaua este un simbol care, zi de zi, este acoperit cu mizerie. Gigi Becali s-a simţit imediat vizat şi i-a întors-o dur, într-un stil care nu mai surprinde pe nimeni, lui Boloni, pe care l-a numit un vagabond şi l-a trimis în Ungaria.
"Steaua este o icoană, un simbol. Această icoană, Steaua Bucureşti, este mototolită! Asta mă deranjează! Acest simbol este sfâşiat, batjocorit, murdărit!", a declarat antrenorul campioanei Belgiei la Antena1.
Boloni s-a declarat de acord şi cu acţiunile suporterilor Stelei, pe care îi consideră îndreptăţiţi să încerce pe orice căi cinstite să încerce să îl determine pe Becali să plece de la clubul din Bulevardul Ghencea.
Patronul clubului a cărui situaţie o deplânge Boloni nu a fost deloc impresionat de declaraţia fostului internaţional român. Becali mai fusese criticat în trecut de Boloni, iar de această dată a decis să îl atace frontal:
"Boloni e tot un vagabond! Îi dau lui emblema s-o antreneze, s-o ia acasă! Îi vând lui emblema! Ce mare fost jucător a fost el pentru Steaua? Să se ducă la el în Ungaria!", a declarat Becali la GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close