Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bonetti: Borcea este un nimeni, o marionetă a familiei Becali, care nici nu înţelege fotbalul

Bonetti: Borcea este un nimeni, o marionetă a familiei Becali, care nici nu înţelege fotbalul

Bonetti: Borcea este un nimeni, o marionetă a familiei Becali, care nici nu înţelege fotbalul
03 Oct 2009   •   15:42

Dat afară, vineri, de acţionarii Cristi Borcea şi Vasile Turcu, dar reconfirmat în postura de tehnician al echipei de preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo, Nicolae Badea, Dario Bonetti a reacţionat dur la criticile aduse de Borcea. Italianul a spus că acesta este un nimeni, că este marioneta fraţilor Becali şi că nu se pricepe la fotbal.

"Borcea încearcă să scape de mine de mai multă vreme. Îi transmit că, ce declară el despre mine, îmi intră pe o ureche şi îmi iese pe cealaltă. Pentru mine Borcea este un nimeni! Crede că dacă bagi bani în echipă, poţi să şi faci ce vrei cu ea. Nicăieri în lume nu este aşa. Nici măcar suporter nu pot să-l numesc pe Borcea, fiindcă e clar că nu vrea binele lui Dinamo", a declarat Bonetti pentru Gazeta Sporturilor.

Într-un alt interviu, acordat pentru ProSport, Bonetti a dezvăluit că Borcea îi cere constant demisia. "Mi-a cerut demisia chiar şi după victoria de la Graz. În noaptea dinaintea meciului cu Panathinaikos, Borcea l-a sunat pe secundul meu cu următorul mesaj: 'Spune-i lui Dario să îşi dea demisia!'. În noaptea dinaintea meciului", a afirmat Bonetti.

El a mai spus însă că nu îl interesează decât ce spune Nicolae Badea, care "este preşedintele meu". "Borcea crede că se pricepe la fotbal, dar nu e aşa. Uitaţi-vă la toate declaraţiile lui. Cred că are o mare confuzie în creier! Nu înţelege fotbalul! Pentru el fotbalul înseamnă să apară la televizor, în ziare, să apară în public. Totul se rezumă la asta. Doar că aşa distruge clubul Dinamo. El şi fraţii Becali, care se folosesc de el. Fraţii Becali nu sunt interesaţi de rezultatele de la club. Ei vând jucători. Şi vor să îşi promoveze aceşti jucători, să-i bage pe teren. S-au vândut foarte mulţi jucători de la Dinamo, iar banii nu au ajuns toţi la club. Acesta este scopul lor", a mai declarat Bonetti.

Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close