Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bonetti, demis în cele din urmă, după ce a făcut mişto de statura lui Turcu. Ion Marin, noul antrenor la Dinamo

Bonetti, demis în cele din urmă, după ce a făcut mişto de statura lui Turcu. Ion Marin, noul antrenor la Dinamo

Bonetti, demis în cele din urmă, după ce a făcut mişto de statura lui Turcu. Ion Marin, noul antrenor la Dinamo
04 Oct 2009   •   01:32

Telenovela Dario Bonetti a luat, aparent, sfârşit. Tehnicianul a fost demis de preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, la mai puţin de 24 de ore după ce tot acesta îl reconfirmase în funcţie. Planul lui Cristi Borcea şi Vasile Turcu de a-l face pe italian să plece din Ştefan cel Mare a avut în cele din urmă succes.

Cei doi acţionari nu au reuşit să îl determine pe Badea să îl concedieze pe Bonetti, însă italianul şi-a "semnat" singur demisia când a făcut glume despre statura lui Vasile Turcu. "Discursul domnului Bonetti a depăşit spectrul profesional, cu referiri personale, din păcate unele dintre el impardonabile, atunci când ne referim la aspectul fizic al "combatanţilor"", a declarat Badea, pentru ProSport.

Badea a anunţat că Ion Marin este antrenorul principal al lui Dinamo începând de sâmbătă seară şi a menţionat că jucătorii nu sunt prea mulţumiţi de această schimbare. "Printre jucători n-am văzut feţe fericite. Ei trebuie să înţeleagă că trebuie să-şi continue procesul individual de performanţă, cât şi al echipei", a mai spus oficialul dinamovist.

Badea a adăugat pentru Mediafax că nu are ce să-i reproşeze lui Bonetti din punct de vedere profesional. "Profesional nu pot să îi imput nimic, Bonetti s-a angajat la o muncă dificilă, cu multe necunoscute, a trecut prin perioada de pregătire, care nu a fost pozitivă, a reuşit să o depăşească cu ajutorul staff-ului tehnic şi al jucătorilor. Am trecut dintr-o fază cu insatisfacţii într-o perioadă în care rezultatele au fost fluctuante, care nu erau însă de natură să întrerupă munca lui. Cred că lucrurile care au fost spuse în planul raporturilor interpersonale le consider impardanobile, de neacceptat în relaţia cu acţionarii", a declarat Badea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dario bonetti Vasile Turcu Cristi Borcea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close