Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bonetti: "Panathinaikos e cea mai bună echipă din grupă. Va fi greu cu ei"

Bonetti: "Panathinaikos e cea mai bună echipă din grupă. Va fi greu cu ei"

Bonetti: "Panathinaikos e cea mai bună echipă din grupă. Va fi greu cu ei"
Sursa foto: darion bonetti
30 Sep 2009   •   18:54

Dinamoviştii au susţinut miercuri conferinţa de presă care precede partida de Europa League cu grecii de la Panathinaikos Atena. Cu această ocazie, antrenorul "alb-roşiilor" Dario Bonetti a declarat că echipa elenă este cea mai periculoasă din cele pe care Dinamo le va întâlni în Grupa F a Europa League, iar faptul că se joacă fără spectatori face misiune românilor şi mai grea. Totuşi, Bonetti consideră victoria imperios necesară.
"Pentru noi e o partidă fundamentală şi trebuie să avem toate condiţiile pentru a câştiga. Suntem conştienţi că vom întâlni cea mai puternică echipă din grupă, dar aşa cum se întâmplă adesea, totul este posibil. Şi aş vrea să realizăm maximum în această partidă. Marius Niculae este într-o situaţie extrem de dificilă. E pentru a treia oară când suferă aceiaşi accidentare şi încercăm din răsputeri să-l recuperăm. Pentru a ne califica, ne trebuie încă opt puncte şi de aceea partida de mâine (n.r. - joi) este foarte importantă. Lipsa suporterilor este un handicap foarte mare pentru noi, deoarece ei erau importanţi. Suntem conştienţi că în meciurile de acasă trebuie să câştigăm cât mai multe puncte. Panathinaikos joacă la un nivel înalt, de talie internaţională, şi faptul că lipseşte Cisse are mai puţină importanţă, deoarece au jucători foarte buni care-l pot înlocui. Şi nouă ne lipsesc N'Doye, Niculae şi Bratu", a declarat Bonetti, informează Mediafax.
Zicu mizează pe moralul bun al echipei
Ianis Zicu îşi pune toate speranţele într-un meci bun al echipei sale împotriva lui Panathinaikos. Argumentul pe care-l aduce în discuţie mijlocaşul dinamovist este moralul bun pe care îl are echipa sa după victoria izbutită în primul meci din grupe, în deplasarea de la Sturm Graz.
"Am văzut multe imagini cu Panathinaikos şi ştiu că au jucători valoroşi. Noi trebuie să tratăm acest meci cu maximă seriozitate, pentru că avem şansa să ne clasăm pe primul loc şi să acumulăm şase puncte. Îi respectăm pe cei de la Panathinaikos, dar mâine seară (n.r. - joi seară) vom face tot posibilul pentru a realiza o partidă cât mai bună. Încercăm să nu ne gândim la meciurile din campionat, deoarece este o altă competiţie. Suntem motivaţi şi concentraţi pentru această partidă. Avem un moral bun, deoarece am câştigat primul meci din grupă. L-am cunoscut pe Karagounis în 2004. E un jucător bun şi nu degeaba este căpitan de echipă, dar mai mult contează întreaga echipă", a încheiat jucătorul de 26 de ani.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close