Bonfim şi Ricardo, trimişi la echipa a doua a Stelei din cauza unei escapade nocturne

de Antena3.ro    |    15 Apr 2011   •   13:06
Bonfim şi Ricardo, trimişi la echipa a doua a Stelei din cauza unei escapade nocturne Foto: gsp.ro
Brazilienii Bonfim şi Ricardo au fost trimişi la Steaua II pe termen nelimitat şi este foarte probabil că nu vor mai reveni la pregătirile primei echipe până la finalul sezonului, când aproape sigur vor părăsi formaţia din Ghencea. Decizia a fost luată de conducerea roş-albaştrilor, care a aflat că cei doi jucători au fugit din cantonament după meciul cu Oţelul.
 
Conform Gazetei Sporturilor, cei doi brazilieni din Ghencea au fost văzuţi părăsind cantonamentul echipei în noaptea de după victoria cu Oţelul Galaţi. Au lipsit toată noaptea şi au revenit spre dimineaţă, intrând în conflict cu bodyguarzii care se ocupă cu supravegherea echipei lui Cârţu.
 
Informaţia a ajuns şi la urechile conducerii roş-albaştrilor, care a hotărât în această dimineaţă trimiterea celor doi la echipa secundă. Deşi Ricardo şi Bonfim au vrut să-şi ceară scuze în faţa lui Sorin Cârţu şi a coechipirilor, jucătorii sud-americani nu au fost ascultaţi. Se pare că ultimul cuvânt l-a avut chiar tehnicianul stelist, cunoscut ca un adept al disciplinei.

Bonfim şi Ricardo au sosit în Ghencea în acest sezon, de la Poli Timişoara, respectiv Unirea Urziceni. Dacă fundaşul este titular de drept, mijlocaşul a avut apariţii sporadice pe teren în ultima vreme. 

Parteneri
sati
x close