Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea îşi freacă palmele: "Presiunea e pe Craiova, ei nu ne-au mai bătut de mult timp, nu invers"

Borcea îşi freacă palmele: "Presiunea e pe Craiova, ei nu ne-au mai bătut de mult timp, nu invers"

Borcea îşi freacă palmele: "Presiunea e pe Craiova, ei nu ne-au mai bătut de mult timp, nu invers"
Sursa foto: cristi borcea
06 Apr 2009   •   23:34

Preşedintele executiv al liderului din Liga 1, Cristi Borcea, nu duce lipsă de încredere atunci când vine vorba de echipa sa, Dinamo. Deşi în urmă cu doar două etape tuna şi fulgera din cauza jocului echipei, victoria cu Rapid l-a făcut pe boss-ul "câinilor" să declare că dacă vor juca la fel, elevii lui Mircea Rednic nu pot rata victoria în partida de miercuri.
"Craiova este o echipă tânără, bună, ne aşteaptă un meci greu. Nu am zis că avem un meci uşor sau că suntem deja învingători. Dacă vom repeta comportamentul din meciul cu Rapid, atunci vom câştiga cele trei puncte. Nu mă interesează cine e arbitru. Vă spun eu, presiunea este mult mai mare pe cei de la Craiova. Am simţit-o pe pielea mea la meciul cu Steaua, cand nu îi mai bătusem de mult timp. Au publicul în spatele lor, nu au mai bătut demult pe Dinamo şi asta poate sa însemne un regres pentru jucători. Dacă juca Balaci pe teren mi-era frică.", a spus Borcea la sport.ro
Partida dintre Universitatea Craiova şi Dinamo este considerată drept una dintre cele mai tensionate din Liga 1, în special din cauza adversităţii extreme pe care fanii olteni o simt faţă de "câini". Totuşi, craiovenii nu au avut foarte multe motive de bucurie în ultimii ani, Universitatea nereuşind să mai câştige vreun meci în compania lui Dinamo de mult timp.
Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close