Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea, la capătul răbdării. Bonetti o ţine pe-a lui: "Dinamo a făcut o partidă bună"

Borcea, la capătul răbdării. Bonetti o ţine pe-a lui: "Dinamo a făcut o partidă bună"

Borcea, la capătul răbdării. Bonetti o ţine pe-a lui: "Dinamo a făcut o partidă bună"
Sursa foto: cristi borcea
02 Oct 2009   •   13:07

Zilele lui Dario Bonetti la Dinamo par a fi numărate dacă antrenorul italian nu acceptă, în cele din urmă, să ţină cont de doleanţele conducerii din Ştefan cel Mare. Dinamo a pierdut joi în Europa League cu Panathinaikos, 0-1, iar preşedintele executiv al clubului, Cristi Borcea, l-a acuzat pe italian că nu îşi cunoşte jucătorii şi că face mereu alegeri greşite în alcătuirea echipei şi la schimbări.
"Cu stilul italian la Dinamo nu merge, trebuie să ataci. Asta am şi spus-o şi o repet, Bonetti nu cunoaşte jucătorii. Nu poţi schimba 2-3 trei jucători la fiecare meci. Mă duc la spital din cauza jucătorilor şi a lui Bonetti. Numai dau niciun ban şi nici nu mai vin la meciurile de campionat. Vin doar la cele din Europa League. Bonetti nu este pe stilul lui Dinamo. I-am spus şi domnului Badea că nu mai vin. Gata", a declarat Cristi Borcea după meciul din "Groapă", la GspTV.
Borcea, obişnuit cu stilul ofensiv al echipei din ultimii ani, nu poate să tolereze prea uşor jocul echipei din ultimele partide. Cele două înfrângeri cu Gaz Metan şi Panathinaikos, coroborate cu schimbările bizare făcute de Bonetti, i-ar putea fi fatale italianului.
"L-am scos şi pe Boştină pe final ca să ne apărăm. Dacă mai era un mijlocaş defensiv pe bancă, îl băga şi pe acela. Pierdem puncte şi în campionat şi în Europa League. Grecii au câştigat datorită antrenorului, deoarece s-a văzut că după schimbarea lui Alexe, ei au avut culoar pe partea dreaptă. Antrenorul nostru l-a trimis pe Pulhac în tribune. Noi dacă astăzi (n.r - joi) îl aveam pe N'Doye, Niculae şi Pulhac era altceva. Printre cei mai buni jucători ai noştri la Mediaş a fost Pulhac, trebuia ţinut măcar pe banca de rezerve la acest meci. Rezervă a lui Diabate. Acesta nu este jocul lui Dinamo, luăm goluri din greşeli personale, dar nici nu ne creăm ocazii. În trecut, am luat campionatul cu 12 jucători, acum nu mai avem aşa ceva. Rednic era diabolic jucam şi cu Zicu şi cu Dănciulescu ne duceam peste adversari", a suspinat oficialul dinamovist.
Bonetti: "Dinamo a jucat bine, dar Panathinaikos e prea puternică"
Antrenorul, însă, păstrează atitudinea sa caracteristică şi este calm şi impasibil. Dinamo a pierdut aproape fără a avea ocazii cu Panathinaikos, dar Bonetti nu vede mult lucruri rele în jocul echipei. Vinovată pentru înfrângere, spune el, este echipa elenă.
"A fost o partidă foarte dificilă. Am întânit o echipă cu multă experienţă internaţională, cu multă calitate. A fost totuşi o bună partidă jucată de noi. În prima repriză, jucătorii mei au evoluat destul de bine, din păcate, nu am fost noi cei care am controlat jocul pentru a ne crea ocazii de gol. Eu cred că atunci când joci cu o echipă mai experimentată decât a ta şi îi oferi spaţii de joc lucrurile devin mult mai grave", a declarat Bonetti, potrivit Mediafax.
"Din păcate azi nu am putut folosi câţiva jucători importanţi şi pentru noi. Panathinaikos a arătat că este ce mai puternică echipă din grupa noastra, aşa cum ştiam deja. În seara asta, şi din cauza absenţelor pe care le-am avut, nu am reuşit să scoatem un rezultat de egalitate. Ar fi fost foarte important şi un astfel de rezultat. La ora actuală ne gândim doar cum să recuperăm cât mai repede jucătorii accidentaţi pentru a-i folosi în partidele următoare care devin foarte importante. Azi nu am jucat pentru a obţine un meci de egalitate, am dorit să câştigăm, din păcate, nu am reuşit asta", a explicat Bonetti.
Tehnicianul italian nu îl critică pe Claudiu Niculescu, cel care a ratat penalty-ul din minutul 87. Bonetti consideră că Niculescu era cel mai îndreptăţit să bată acel penalty. Mai mult, orice jucător poate rata un penalty în opinia antrenorului din Ştefan cel Mare.
"A fost o decizie de moment a lui, şi-a asumat responsabilitatea, era jucătorul cu cea mai mare experienţă din teren şi era cel mai îndreptăţit să execute acel penalty", a încheiat Bonetti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close