Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea nu mai crede în titlu după Pandurii - Dinamo 0-0. Ţălnar nu renunţă

Borcea nu mai crede în titlu după Pandurii - Dinamo 0-0. Ţălnar nu renunţă

Borcea nu mai crede în titlu după Pandurii - Dinamo 0-0. Ţălnar nu renunţă
Sursa foto: cristea torje
09 Apr 2010   •   10:52

Părerile sunt împărţite în Ştefan cel Mare după semieşecul de joi, 0-0, pe terenul celor de la Pandurii. Aflaţi la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj cu 6 etape înainte de final, dinamoviştii încep să renunţe la pretenţiile la titlu. Oficialul Cristi Borcea crede că Dinamo îşi mai poate propune doar Cupa, în timp ce antrenorul Cornel Ţălnar crede că nimic nu este încă pierdut.
"Nu mai avem nicio şansă la campionat. Am avut o şansă enormă azi, o repriză bună şi un gol valabil care ni s-a anulat. S-a pus o presiune artificială şi 12 puncte a pierdut Dinamo pe mâna arbitrilor. Nu mai avem nicio şansă şi trebuie să ne concentrăm acum pe Cupă. Jocul nostru nu ne-a mulţumit mai ales în repriza a doua. Am condus toate derby-urile, cu echipele mari ne concentrăm altfel, dar echipele mici ne-au privat de titlu. Mai sunt opt etape şi şase puncte sunt foarte mult de recuperat", a declarat preşedintele executiv din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea, potrivit Mediafax.
Antrenorul "câinilor", Cornel Ţălnar, nu capitulează la fel de uşor şi declară că şansele la titlu sunt intacte. "Ţânţarul" scuză remiza cu Pandurii prin faptul că oltenii ar avea o echipă foarte bună.
"Eu cred că şanse avem în continuare, campionatul se joacă, suntem singura echipă neînvinsă şi avem zece jocuri în care echipa a jucat foarte bine. Un egal pe terenul celor de la Pandurii nu este un capăt de ţară. Suntem supăraţi că nu am câştigat, dar şi Pandurii este o echipă foarte bună", a declarat Cornel Ţălnar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Liga I Cristi Borcea cornel talnar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close