Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bornescu a primit acordul de transfer, dar nu la Rapid. Mititelu îi dă drumul doar în străinătate

Bornescu a primit acordul de transfer, dar nu la Rapid. Mititelu îi dă drumul doar în străinătate

Bornescu a primit acordul de transfer, dar nu la Rapid. Mititelu îi dă drumul doar în străinătate
06 Oct 2009   •   23:44


Mircea Bornescu şi-a văzut dorinţa de a pleca de la Universitatea Craiova împlinită, însă doar pe jumătate. Portarul a ajuns la un acord cu patronul Adrian Mititelu pentru rezilierea contractului în schimbul a 200.000 de euro, însă numai dacă se va transfera la o echipă din afara României.

Impresarul Florin Manea a declarat pentru NewsIn că este în discuţii cu mai multe echipe. "Am discutat cu domnul Mititelu şi ne-am înţeles ca Bornescu să îşi poată rezilia actuala înţelegere, însă numai în schimbul unei sume de bani. Nu se pune problema să meargă la Rapid sau la oricare echipă din România, înţelegerea e valabilă numai dacă Mircea se va transfera la o formaţie din străinătate", a explicat Manea.

Surse din cadrul clubului au precizat pentru NewsIn că Mititelu i-a cerut lui Bornescu suma de 200.000 de euro pentru a-i rezilia contractul, aceeaşi pe care o anunţase şi în cazul unui transfer în perioada de mercato. Goalkeeperul a intrat în conflict cu Adrian Mititelu şi în ultimul timp s-a antrenat la ProRapid.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Adrian Mititelu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close